3 proceduri de baza pentru modelarea corpului

10
Feb 2017

Forma corpului  a devenit o obsesie atat pentru femei cat si pentru barbati. Ochii femeilor stralucesc cand aud: 90-60-90, perfectiunea fizica!

Pentru majoritatea dintre noi, imaginea corporala merge mână în mână cu stima de sine, de aceea tot mai multi oameni apeleaza la tratamente si proceduri corporale pentru a-si schimba defectele fizice care ii fac sa se simta inconfortabil.

Remodelarea corporala poate fi facuta atat chirurgical cat si nechirurgical. La partea chirurgicala cred ca toata lumea stie ce presupune aceasta remodelare, insa nu toata lumea stie ca remodelarea corporala se poate face si fara interventii chirurgicale  prin nutritie, exercitii fizice,  impachetari, masaje, proceduri corporale in care se folosesc aparate de slabit. Insa inainte de a se apuca de vreuna din terapii toata lumea trebuie sa investigheze la ce anume ar putea avea contraindicatii privind starea  de sanatate. Daca te uiti in oglinda si iti place ceea ce vezi, te simti mai bine, atat in interior cat si in exterior, asa ca mai jos va vom descrie unele din cele mai eficiente si ieftine  metode de remodelare corporala.

EXERCITIILE FIZICE:

In afara de faptul ca nu ar trebui sa lipseasca din viata noastra, exercitiile fizice  iti pot contura atat de bine corpul incat sa fii de nerecunoscut! in sensul bun bineinteles!

Ce este cel mai dificil aici, este faptul ca trebuie ca NOI sa depunem efort fizic, noi trebuie sa facem toata treaba! Insa, este garantat ca daca faci sport 3 luni de 3-4 ori pe saptamana timp de 50-60 min ii poti da corpului garantat o noua infatisare!

IMPACHETARILE:

Printre multe alte beneficii oferite de impachetarile corporale-hidratare, detoxifiere, relaxare- modelarea corpului este cea mai importanta. Aceasta procedura consta in folosirea unor substante extrase in general din cafea, ceai verde, alge, si diferite tipuri de manoluri, substante cu care este unsa partea care se vrea a fi modelata. Procedura continua cu infolierea corpului intr-un cerceaf de plastic dupa care clientul va ramane impachetat la cald sau la rece, in termocuverta sau in tunelul cu infrarosu, 35-40 minute. Procedura se desfasoara în condiții de siguranță și fără disconfort!

MASAJUL DE TONIFIERE:

Probabil multi l-au incercat macar o data pana in momentul de fata pentru a va relaxa sau detensiona insa ce multi nu stiu este ca, facut cu regularitate, de 2-3 ori/saptamana, acesta iti poate schimba formele. Acest masaj http://www.centrulsalus.ro/remodelare-corporala/masaj-de-tonifiere/pe care noi il recomandam in modelarea corporala este unul mai viguros, care activeaza atat circulatia venoasa cat si cea limfatica, facan ca lichidele retinute in corp sa fie eliminate mult mai rapid.

Toate aceste trei proceduri combinate va vor ajuta sa ajungeti la masurile pe care vi le reamintiti sau poate, de ce nu, pe care nu le-ati avut nicioadata!

La noi la centru, le gasiti pe toate si inca multe alte terapii necesare corpului in aceasta societate plina de stres si oboseala!

Pentru mai multe detalii privind serviciile de remodelare corporalaintra pe: http://www.centrulsalus.ro/remodelare-corporala/!

 

MUNTEANU CRISTIANA-GABRIELA

Body Care Specialist

ABOUT THE AUTHOR

Centrul Salus