Oferta speciala:

Antrenamentele cu antrenor personal sunt unice pentru ca si tu esti unic!

A te apuca de un sport sau a incepe sa faci miscare constant nu este simplu, nici ușor, si nici instantaneu. Dar noi suntem alaturi de tine every step of the way . Nu-ti putem construi motivatia, dar te ajutam sa ti-o mentii si sa o transformi in energie. Nu te putem forta, dar te putem invata cum sa tragi de tine pana in punctul in care satisfactia va fi mai mare decat efortul. Nu te putem lauda continuu, dar te antrenam pana cand nicio apreciere nu va mai conta la fel de tare ca admiratia cu care te vei privi TU.

De ce antrenor personal de la Salus?

  • Pentru ca obiectivul tau este misiunea noastra. Rezultatele tale sunt satisfactiile meseriei noastre;
  • Pentru ca, spre deosebire de alte sali care merg pe ideea de flux de oameni in sala, la noi tot ce conteaza este calitatea a ceea ce oferim;
  • Pentru ca in sala se lucreaza doar cu tine, atentia noastra fiind indreptata doar asupra ta;
  • Te ajutam sa te disciplinezi  mai mult decat te-ai putea disciplina singur.  Antrenorul personal este cel care te disciplineaza atat din punct de vedere sportiv, cat si nutritional. Te incurajeaza asa cum nu o poti face tu insuti/ insati, te motiveaza, iti da incredere si nu te lasa sa renunti;
  • Pentru ca antrenamentul cu antrenor personal nu se compara cu niciun antrenament efectuat de tine singur sau in grup;
  • Nu suntem doar instructori, suntem ghidul tau a carui unica misiune este sa te ajute in atingerea obiectivelor dorite.

Si am putea continua enumerand beneficiile lucrului cu un antrenor personal, insa va spunem doar atat:

Nu exista o reteta ideala, general functionala tuturor.  Eficienta sporita a antrenamentului este data de prezenta antrenorului care vede mai bine decat tine cum raspunzi la efort si cum efectuezi exercitiile, construind astfel un program personalizat tie.

 
 

Abonamente cu antrenor personal:

  • 10 sedinte cu antrenor personal/ max 3-4 persoane in sala: 350 LEI
  • 10 sedinte cu antrenor personal/ 2-3 persoane in sala: 590 LEI
  • 10 sedinte cu antrenor personal/ 1 persoana in sala: 990 LEI

La toate variantele de abonamente este inclusa evaluare corporala saptamanala, consultatii  gratuite, plus plan alimentar schimbat la 2 saptamani.