Stim cu totii ca fiecare dintre noi este diferit si  avem nevoi diferite, iar  acest aspect influenteaza modul in care trebuie sa ne hranim si sa facem sport pentru a ne atinge obiectivele dorite.

Fiecare organism are propriul ritm si propria capacitate de a rezista efortului, iar programele colective de antrenament uneori nu ne pot ajuta atat de mult pe cat ne dorim sau uneori pot da gres in cazul anumitor persoane.

La Centrul Salus puteti beneficia de antrenament individual personalizat cu antrenori specializati in Educatie Fizica si Sport,  Kinetoterapie, Pilates.

Care sunt avantajele programelor de sport cu antrenor personal?

Sala de sport a Centrului  Salus, spre deosebire de alte sali din Bucuresti care merg pe ideea de flux de oameni in sala, garanteaza un plus de confort si intimitate. Nu exista alte persoane in afara de cele maxim 4, inclusiv cu tine! In plus, clientela noastra e formata din persoane vesele, cu dorinta de a munci pentru a-si atinge obiectivele. Nu stai la coada la aparate deoarece antrenorul personal iti personalizeaza antrenamentul in asa fel incat toti participantii sa nu depinda de nimeni din sala.

Lasandu-te pe mana specialistilor Salus, te vei  disciplina mai mult decat te-ai putea disciplina singur. Antrenorul personal este cel care te incurajeaza asa cum singur nu o poti face, te motiveaza, iti da incredere si nu te lasa sa renunti. Tot el te ajuta sa te disciplinezi atat din punct de vedere sportiv, cat si nutritional.

Antrenorii nostri lucreaza in acest domeniu de aproximativ 10 ani. Au trecut prin mana lor toate categoriile de oameni si toti, dupa ce ajung sa lucreze cu ei o perioada mai indelungata si sa-i cunoasca, spun ca nu sunt doar instructori, ci sunt ghidul a carui unică misiune este sa te ajute in  atingerea obiectivelor dorite.

Stim cu totii ca nu exista reteta ideala care sa mearga la orcine. Eficienta sporita a antrenamentului este data de prezenta antrenorului personal, care vede mai bine decat tine cum raspunzi la efort si cum efectuezi exercitiile.

Preturi:

Analiza corporala/ consultanta nutritionala la orice tip de abonament este gratuita.

  • 10 sedinte cu antrenor personal/ 2-3 persoane in sala: 590 LEI
  • 10 sedinte cu antrenor personal/ 1 persoana in sala: 990 LEI