Oferta speciala

[vc_column_texe

Ce inseamna antrenament cardio – tone?

Si antrenamentul cardio, si cel cu greutati sunt in mod egal importante atunci cand vine vorba despre remodelarea corpului perfect. Desi stim si vedem ca multi dintre voi sunt tentati sa se urce numai pe aparatele de cardio si sa va simtiti mandri cum tot creste numarul caloriilor arse, este necesar sa sa intelegeti ca arderea grasimii doar cu cardio va fi urmata si de arderea masei musculare, ceea ce va conduce la scaderea activitatii metabolismului, adica un metabolism lent, lenes. Nu mai vorbim despre piele care, daca nu are muschi care sa o sustina, va capata un aspect tern si netonifiat. Prin urmare, pentru a-ti mentine si dezvolta masa musculara atat cat vrei si pentru a arde calorii cu nemiluita este important sa combinam programele cardio cu cele de tonifiere.

Exact asta face acest antrenament cardio – tone, combina exercitii cardio cu exercitii de tonifiere. Arde si tonifiaza!

Cum decurge antrenamentul cardio & tonifiere?

Cardio – tone este un program de tonifiere si slabire rapid, in care antrenamentele se pot face cu:

  • Greutatea propriului corp
  • Bosu
  • Kettbell
  • Benzi elastice
  • Gantere
  • Stepper
  • Mingi

Antrenamentul cardio-tone dureaza aprox 50 de minute, arde intre 400 si 600 de calorii, nivelul de intensitate depinzand de starea fizica a fiecaruia. Muzica este antrenanta si placuta, iar intensitatea exercitiilor creste treptat.

De ce cardio-tone la Centrul Salus?

Deoarece in sala noastra nu se lucreaza cu mai mult de 6-10 persoane, ceea ce inseamna ca instructorul poate controla mult mai bine modul in care faceti exercitiile. Va poate corecta, astfel incat rezultatele muncii voastre sa inceapa sa se vada intr-un timp cat mai scurt. In plus, oamenii care vin la sala noastra sunt cei carora le place discretia, nu sunt persoane galagioase, respecta intimitatea celuilalt; de aceea tu te vei simti in largul tau si confortabil. Atmosfera este relaxanta si antrenanta.

Cui se adreseaza antrenamentul cardio-tone?

Acest program are un nivel incepator- mediu, ceea ce inseamna ca poate fi facut de toti cei care isi doresc sa-si remodeleze corpul, sa slabeasca, sa se tonifieze sau pur si simplu sa se deconecteze de la stresul cotidian si sa elimnine prin efort fizic toata energia negativa acumulata pe parcursul zilei.

Pret/ sedinta: 40 lei

Pret/ 8 sedinte: 160 lei

[/vc_column_text]