Masajul Deep Tissue este un masaj profund. Aceasta terapie se concentreaza pe detensionarea contracturilor musculare si pe realinierea straturilor  profunde ale muschilor si tesutului conjunctiv.

Este una dintre cele mai eficiente terapii pentru tratarea durerilor de spate, cervicala sau articulatii.

 Un masaj Deep Tissue, bine facut, poate sa va detensioneze spatele, va elibereaza de rigiditate si alina durerea si spasmele musculare. Deoarece masajul  Deep Tissue lucreaza pe tesuturile moi ale organismului, precum muschi, tendoane si ligamente, va poate ajuta corpul sa devina suplu, flexibil si energic.

Specialistii  centrului Salus va stau la dispozitie pentru efectuarea unor sedinte de masaj deep tissue profesionist, benefic si reconfortant in acelasi timp.

Cum functioneaza la nivelul muscular masajul Deep Tissue?

 Masajul deep-tissue, prin tehnicile si manevrele specifice, calmeaza si diminueaza durerea, restabilitand functiile neuoromotorii. Pentru a face acest lucru, terapeutul se foloseste de o presiune directa, precisa si profunda a zonelor afectate.

Cui se adreseaza masajul Deep Tissue?

Spre deosebire de masajul clasic, care este folosit pentru relaxare, masajul deep tissue se concentreaza pe o anumite problema, cum ar fi:

       – Tensiunea Musculara;

       – Durerea cronica de spate;

       – Mobilitatea limitata;

       – Relaxare musculara

       – Recuperarea de leziuni (de exemplu: sport, supraefort muscular sau dupa operatii);

       – Spasmele musculare.

Un proverb chinezesc spune ca varsta ar trebui determinata dupa gradul de mobilitate pe care il avem in coloana vertebrala.

Masajul Deep Tissue este recomandat persoanelor care sufera de contracturi cronice ale musculaturii cauzate de pozitii vicioase, postura incorecta, stil de viata sedentar.Viata plina de stres si responsabilitati pe care o avem se reflecta la nivel de sanatate fizica prin diverse stari si disfunctii. Nu doar efortul fizic in exces determina oboseala musculara, ci si alti factori cum ar fi: alimentatia defectuoasa, fumatul, poluarea atmosferica din orase, lipsa cantitatii corespunzatoare de apa pe zi, lipsa sportului sau sportul in exces etc. Acesta este primul pas in procesul de imbolnavire si imbatranire prematura.

Contraindicatii: boli de piele, tobroflebita, tromboza, rani deschise, orice boala contagioasa.

Pret Masaj Deep Tissue:

Se recomanda 2-3 sedinte de masaj Deep Tissue pe saptamana pana se detensioneaza zona afectata.

Pretul unei sedinte de 55 minute este de 125 lei.

Abonament de 10 sedinte/55 minute: 890 lei  lei

¤ Termen de valabilitate al abonamentului: 2 luni