Masajul de relaxare este una dintre cele mai vechi terapii si este recomandat tuturor persoanelor, indiferent de varsta si sex, aducand imbunatatiri atat fizice, cat si psihice corpului nostru.

masaj de relaxareLa centrul Salus, masajul de relaxare este facut de specialisti cu studii in kinetoterapie si cursuri de specializare, toti avand o experienta de peste 7 ani in domeniul terapiilor alternative. Specialistii nostri va vor ajuta sa va indepliniti obiectivele in ceea ce priveste relaxarea, starea de bine si, in acelasi timp, va vor indruma spre o viata mai sanatosa si mai relaxata.

Terapeutii nostri va asigura ca efectele masajului de relaxare si intretinere vor fi vizibile chiar dupa prima sedinta, sub forma unei stari pline de relaxare si revitalizare, conferindu-va energia de care aveti nevoie zi de zi.

Masajul de relaxare nu are nicio contraindicatie! Acest masaj se efectueaza cu blandete pe tot corpul, prin manevre usoare, blande si lente ce duc la reducerea contracturilor musculare. Reuseste astfel sa detensioneze intregul corp, armonizeaza functionarea sistemului nervos prin relaxarea si calmarea lui, oferindu-i acestuia vigoare si sanatate.

Masajul de relaxare de la Centrul Salus iti va reda starea de bine si tonusul de care ai nevoie!
Pretul unei sedinte de masaj la Centrul Salus este de 80 de lei.

Pachet 5 sedinte/360 lei

Pachet 10 sedinte/ 640 lei
Din categoria Masaj de relaxare, fac parte si urmatoarele tipuri de masaj: