Ce este Masajul?

Masajul a fost practicat de mii de ani. Astăzi, dacă aveți nevoie sau doriți un masaj, puteți alege foarte multe tipuri de terapii cu masaj, cu o mare varietate de presiuni, mișcări și tehnici. Toate acestea implică presarea, frecarea sau manipularea mușchilor și a altor țesuturi moi cu mâinile și degetele. Uneori, chiar și cu antebrațele, coatele sau cu picioarele.

Tot ce va putem spune este ca secretul masajului se ascunde in maini. In mainile terapeutilor.  La Centrul Salus, masajul de relaxare este facut de specialisti cu studii in kinetoterapie , toti avand o experienta de peste 7 ani in domeniul terapiilor alternative. Acestia va vor ajuta sa va indepliniti obiectivele in ceea ce priveste relaxarea.

https://youtu.be/Xsq3401kdVM

Beneficii si contraindicatii

Beneficii

Beneficii masaj de relaxare

Acest tip de masaj este potrivit pentru oricine vrea sa-si recapete starea de bine. Este un remediu bun pentru cei care fac multa miscare sau pentru cei care sufera din cauza stresului. Un masaj bun este cu adevărat un tratament bun pentru cei care au tulburari emotionale precum anxietate, depresie sau atacuri de panica. Masajul de relaxare detensioneaza tot corpul, te calmeaza, durerile musculare se atenueaza. Starea de oboseala dispare iar mintea va fi eliberata de stres. In plus, daca ai probleme cu somnul, poti apela cu incredere la aceasta terapie. Somnul de dupa, va semana cu cel al unui bebelus 🙂 Iar pentru ca senzatia lasata de masajul de relaxare sa dureze la nesfarsit, este recomandat sa fie facut macar o data pe saptamana 🙂

In speranta ca argumentele de mai sus te-au convins să apelezi și tu la o ședință de masaj de relaxare, uite numarul nostru de telefon : 0730367620.

Suna si programeaza-te!

Contraindicatii

Masajul de relaxare este o terapie non-invaziva, dar are si cateva contraindicatii:

Nu se poate face masaj de relaxare atunci cand:

  • la nivelul pielii sunt rani deschise sau arsuri;
  • cheaguri de sange
  • fracturi deschise

In functie de fiecare persoana, anumite tehnici de masaj pot determina aparitia unei usoare febre musculare, a doua zi, insa mentionam faptul ca masajul nu este sa fie inconfortabil. Indiferent de tipul  de masaj ales, important este ca dupa sa te simti mai usor, mai bine, mai relaxat, mai calm. Foarte important este ca masajul terapeutic sa fie efectuat doar de personal specializat.

Tipuri de masaj de relaxare

Cat costa ?

1 sedinta - 100lei

5 sedinte - 480 de lei

10 sedinte - 790 de lei

Contact

Ne poti contacta la numerele de telefon de mai jos, prin formularul de contact sau prin chat (bulinuta rosie din dreapta)

07303676200314303730