Ce presupune un masaj cu pietre vulcanice?

    La Centrul Salus, masajul cu pietre vulcanice este foarte apreciat si, totodata, foarte solicitat pentru ca este un masaj foarte placut si relaxant. Se stie ca un masajul cu pietre vulcanice se foloseste de peste 3000 ani de civilizatiile stravechi care il practicau in diferite ritualuri si in scopuri de tratare si ameliorare.

    Care sunt beneficiile masajului cu pietre vulcanice?

Pietrele vulcanice au o cantitate mare de energie benefica ce o transmit in corpul nostru pe timpul masajului pana la nivel celular, prin meridianele energetice si astfel sunt eliminate energiile negative acumulate in corp de-a lungul timpului, se elimina stresul si se  reface echilibrul si armonia intregului organism.

  Cum se efectueaza masajul cu pietre vulcanice?

Masajul cu pietre vulcanice calde se efectueaza  de la periferie catre centru, asemenea masajului suedez, dupa o foarte buna incalzire    a zonei afectate, folosind pietre netede, corespunzatoare zonei unde se efectueaza masajul. Pentru zona spatelui si membrelor se  folosesc pietre rotunde si ovale, in timp ce pentru gat si coloana cervicala se folosesc pietre mai fine, de dimensiuni mai mici.

In timpul masajului, terapeutul efectueaza tehnici specifice masajului somatic, manevrele de netezite, frictiune si vibratie fiind cele mai eficiente.

   Pietrele calde se aseaza de-a lungul coloanei vertebrale, in palme, stimuland astfel circulatia sangvina si limfatica in organism. Acest tip de masaj incalzeste pielea permitand astfel o mai buna absorbitie a uleiului folosit in decursul terapiei.

   Durata si pretul unei sedinte de masaj cu pietre vulcanice:

       1 Sed /150 lei