Ce presupune un masaj cu pietre vulcanice?

La Centrul Salus, aceasta terapie, prin masaj cu pietre vulcanice este foarte apreciat si, totodata, foarte solicitat datorita proprietatilor benefice pe care le are asupra organismului nostru si datorita experientelor senzoriale exceptionale.

Se stie ca un masajul cu pietre vulcanice se foloseste de peste 3000 ani de civilizatiile stravechi care il practicau in diferite ritualuri sacre si in scopuri de tratare si ameliorare.

 

Utilizand aceasta tehnica straveche de masaj cu pietre vulcanice are ca scop redobandirea echilibrului energetic al organismului si detoxifierea acestuia. Masajul cu pietre vulcanice se bazeaza in principiu pe disciplinele orientale, conform carora exista sapte puncte energetice numite Chakre, localizate de-a lungul canalului central al corpului. Din aceste puncte, energia este distribuita in intregul organism prin numeroase canale energetice care traverseaza corpul.

La Centrul Salus, masajul cu pietre vulcanice calde se efectueaza  de la periferie catre centru, asemenea masajului suedez, dupa o foarte buna incalzire a zonei afectate, folosind pietre netede, corespunzatoare zonei unde se efectueaza masajul. Pentru zona spatelui si membrelor se folosesc pietre rotunde si ovale, in timp ce pentru gat si coloana cervicala se folosesc pietre mai fine, de dimensiuni mai mici.

In timpul masajului, terapeutul efectueaza tehnici specifice masajului somatic, manevrele de netezite, frictiune si vibratie fiind cele mai eficiente.

Pietrele calde se aseaza de-a lungul coloanei vertebrale, in palme, stimuland astfel circulatia sangvina si limfatica in organism. Acest tip de masaj incalzeste pielea permitand astfel o mai buna absorbitie a uleiului folosit in decursul terapiei.

Echilibrarea celor 7 chakre si ingredientee 100% naturale foosite in acest tip de terapie asigura o experienta de neuitat si atingerea nivelului energetic dorit.

Care sunt beneficiile masajului cu pietre vulcanice?

Pietrele vulcanice au o cantitate mare de energie benefica ce o transmit in corpul nostru pe timpul masajului pana la nivel celular, prin meridianele energetice si astfel sunt eliminate energiile negative acumulate in corp de-a lungul timpului, se elimina stresul si se reface echilibrul si armonia intregului organism.

Cu toate ca la Centrul Salus acest tip de tratament se poate efectua punctual, in functie de necesitatea de moment, masajul cu pietre vulcanice se poate face si ca o forma de intretinere a starii de bine, cu efecte de lunga durata. Centrul Salus va asigura relaxarea cu ajutorul masajului cu pietre vulcanice.

Durata si pretul unei sedinte de masaj cu pietre vulcanice:

       1 Sed /150 lei