Masaj drenaj limfatic Detox-LIMF este o terapie foarte eficienta pentru intarirea imunitatii, eliminarea toxinelor si a apei din tesut!

Centrul Salus pune la dispozitie acest serviciu terapeutic, care va poate ajuta sa va mentineti sanatatea la un nivel optim. Masajul DETOX LIMF este una dintre cele mai eficiente terapii in ceea ce priveste reglarea metabolismului, eliminarea toxinelor din corp si a retentiei de apa.

Rezultate Masaj drenaj limfatic:

Aceasta terapie este foarte delicata, de aceea se recomanda a fi facuta doar de specialisti in domeniu.

Facut cu regularitate:

  • se va vedea clar ca tesutul nu mai e atat de pufos, asta datorita eliminarii apei in surplus;
  • veti fi mai energici datorita curatirii corpului de toxine;
  • ba mai mult, se va observa chiar si o scadere in centimetri datorita faptului ca drenajul limfatic efectuat sporeste absorbtia acizilor grasi.

masaj drenaj limfatic

Un plus pentru detoxifiere este dat de uleiurile naturale pe care terapeutii centrului Salus le folosesc in cadrul acestei terapii. Combinatia de uleiuri de ienupar, fenicul, salvie, soia, rozmarin, lamaie si geraniu vor contribui la intarirea sistemul limfatic si vor stimula organele care au rolul de a detoxifia organismul, adica rinichii şi ficatul.

 

Durata si pret masaj drenaj limfatic:

Pentru a obtine rezultate vizibile si de durata, terapeutii Salus recomanda cura cu masaj drenaj limfatic Detox- LIMF cu o frecventa de 2-3 ori/ saptamana timp de o luna. Garantam rezultate deosebite daca se va tine cont si de o alimentatie echilibrata, consumul a 2 litri de apa/zi si introducerea sportului in viata voastra.

Pretul unei sedinte de 50 minute este de 95 lei

Pachet de 5 sedinte, doar 370 lei

Pachet de 10 sedinte 690 lei