Masaj drenaj limfatic Detox-LIMF este o terapie foarte eficienta pentru intarirea imunitatii, eliminarea toxinelor si a apei din tesut!

Centrul Salus pune la dispozitie acest serviciu terapeutic, care va poate ajuta sa va mentineti sanatatea la un nivel optim. Drenajul Limfatic este una dintre cele mai eficiente terapii in ceea ce priveste reglarea metabolismului, activarea circulatiei limfatice, eliminarea toxinelor din corp si a retentiei de apa.

Beneficiile  drenajului limfatic:

  • Intareste imunitatea corpului prin stimularea ganglionilor limfatici, determinandu-i sa produca anticorpi pentru organism;
  • Se va vedea chiar de la prima terapie, ca tesutul nu mai e atat de pufos, asta datorita eliminarii surplusului de apa din tesuturi;
  • Stimuleaza procesul de slabire, prin activarea metabolismului;
  • Elimina balonarea si imbunatateste calitatea somnului;
  • Regleaza toate functiile organismului;
  • Reduce stresul si oboseala cronica;
  • Dupa o terapie cu drenaj limfatic veti fi mai energici si mai usori, datorita curatirii corpului de toxine, ba mai mult, se va observa chiar si o scadere in centimetri datorita faptului ca drenajul limfatic sporeste absorbtia acizilor grasi.

Un plus pentru detoxifiere este dat de uleiurile naturale pe care terapeutii centrului Salus le folosesc in cadrul acestei terapii. Combinatia de uleiuri de ienupar, fenicul, salvie, soia, rozmarin, lamaie si geraniu vor contribui la intarirea sistemul limfatic si vor stimula organele care au rolul de a detoxifia organismul, adica rinichii şi ficatul.

Durata si pret masaj drenaj limfatic:

Pentru a obtine rezultate vizibile si de durata, terapeutii Salus recomanda cura cu masaj drenaj limfatic Detox- LIMF cu o frecventa de 2-3 ori/ saptamana timp de o luna. Garantam rezultate deosebite daca se va tine cont si de o alimentatie echilibrata, consumul a 2 litri de apa/zi si introducerea a orice forma de miscare  in viata voastra.

1 sedinta 50 minute = 95 lei
Pachet 10 sedinte = 665 lei