Masajul pentru femei insarcinate te ajuta sa iti mentii starea de bine pe tot parcursul sarcinii!

Ce ar putea fi mai relaxant decat un masaj? Daca este făcut de mainile unui expert, este un tratament de relaxare formidabil, chiar si in timpul sarcinii. Daca sarcina decurge normal din punct de vedere fiziologic, masajul poate fi facut pana in a 9-a luna.

Masaj pentru femei insarcinateMasajul pentru femei insarcinate este realizat cu uleiuri sau creme naturale care ajuta pielea sa devina mai elastica, sa se poata intinde, iar gravida sa nu ramana cu vergeturi. Masajul gravidei este facut, la centrul Salus, de terapeuti cu studii in domeniu si este aplicat atat in scop terapeutic, atunci cand graviduta are contracturi musculare, dureri de spate sau picioare umflate, cat si in scop profilactic pentru a-si mentine starea de bine.

Multe gravide adopta o postura incorecta din cauza schimbarii centrului de greutate care are loc datorita cresterii abdomenului. Sarcina este o perioada sensibila. Durerile de spate si vergeturile sunt iminente, unele gravidute in timpul sarcinii au un somn agitat, astfel ca dorm putin si necalitativ. De aceea, masajul chiar este o necesitate in aceasta perioada.

Sa ne amintim ca masajul are influente si asupra sistemului nervos, deoarece ajuta la prevenirea depresiei postnatale, prin mentinerea unui psihic sanatos, pentru ca stim cu totii ca exista o stransa legatura intre starea fizica si cea psihica. Sa nu uitam ca orice stare pe care o are viitoarea  mamica se transmite puiului din burtica. Cand mama se simte bine si este relaxata, la fel este si puiul ei.

Masajul pre si postnatal poate fi efectuat de 2 ori pe saptamana (daca nu exista alte recomandari de la medicul obstretician). Fiecare sedinta de masaj pre sau postnatal va fi personalizata in functie de preferintele tale, terapeutul insistand in zonele in care ai nevoie.

Durata si pret masaj pentru femei insarcinate:

Specialistii nostri recomanda 1 sau 2 sedinte pe saptamana.

  • Costul unui masaj pentru femei insarcinate este de 95 lei, iar durata este de 50 minute.
  • Costul a 10 sedinte de 850 lei, iar durata de 50 minute/ sedinta.

In plus fata de masajul general pentru femei insarcinate, poti alege oricare dintre tipurile de masaj de mai jos: