Desi multe femei spun despre perioada din timpul graviditatii ca este una dintre cele mai frumoase etape din viata lor, organismul matern sufera multiple transformari nedorite. Cele mai mari transformari corporale le sufera abdomenul si sanii.

Statisticile arata ca 75-90% dintre gravide sunt afectate de vergeturi evidente, inestetice si iremediabile. Pentru a-ti ajuta corpul sa treaca cu brio de aceste modificari corporale, iti recomandam sa incerci masajul pentru fermitate.

Masaj pentru fermitate – beneficii:

Multe viitoare mamici se tem de masaj in aceasta perioada deoarece considera ca le-ar putea afecta sarcina. Acesta este doar un mit!!! Efectuat corect, masajul prenatal de fermitate are doar efecte pozitive prevenind multe neplaceri create de transformarile corporale.

Masaj pentru fermitateLa Centrul Salus, acest masaj se face doar de specialisti in domeniul kinetoterapiei. Se aplica doar produse BIO pentru elasticitate si fermitate astfel incat pielea sa reziste cu brio celor 9 luni de “intinderi”. Masajul pentru fermitate este un masaj mai ferm, mai energic. Se bazeaza pe multe neteziri, plisari si ciupituri astfel incat circulatia de la nivelul pielii sa fie activata.

Intrucat in cadrul acestui masaj se executa manevre de alunecari profunde si rapide, tesutul se incalzeste. Astfel, in profunzime, sunt stimulate secretia de elastina si cea de colagen care dau elasticitate, vitalitate si fermitate pielii. Pe langa aceste beneficii, masajul pentru fermitate elibereaza tensiunea acumulata in muschi, elimina toxinele din organism, suprima oboseala, stresul sau anxietatea, imbunatateste calitatea somnului si determina eliberarea de serotonina, hormonul fericirii, deci induce o stare de bine fizica si emotionala generala.

Cine poate beneficia de aceasta terapie?

Pentru ca perioada ta de gravidie sa fie marcata doar de clipe de rasfat si relaxare, iar perioada de dupa nastere sa fie una cat mai fericita si neumbrita de neplacerea de a avea vergeturi, echipa centrului Salus  iti recomanda sa faci pe tot parcursul sarcinii acest masaj de fermitate.

Il poti asocia si cu celelalte tipuri de masaj din sectiunea de tratamente corporale pentru gravide, precum masajul pentru picioare umflate sau cu cel pentru contracturi musculare pentru a avea cel mai fericit bebelus. De ce spunem asta? Pentru ca orice stare a mamicii influenteaza starea bebelusului. Chiar si cand acesta a iesit din burtica! Ai incredere in profesionalismul celor mai buni specialisti ai centrului Salus si vino sa testezi aceste tipuri de masaj pentru femei insarcinate. Iti vei face sarcina mult mai usoara, iar corpul tau iti va multumi daca il mentii cat mai sanatos si mai aproape de forma lui de dinainte de sarcina.

Pret masaj pentru fermitate:

  • Costul unui masaj pentru fermitate este de 95 lei, iar durata este de 45 minute/ sedinta.
  • Costul a 10 sedinte este de 850 lei