In medicina chineza corpul uman are 365 de puncte si 12 meridiane energetice, echivalentele zilelor anului si ale lunilor acestuia. De aceea se considera ca organismul este un sistem energetic si abia apoi materie.Reflexoterapie

Daca vrei sa obtii echilibrul energetic, mental si spiritual, atunci reflexoterapia este exact ceea ce ai nevoie, dupa o zi agitata si obositoare. Fie ca ai o problema de sanatate sau vrei sa iti imbunatatesti starea de sanatate, reflexoterapia poate fi ajutorul cel mai porivit pentru tine.

Centrul Salus iti pune acum la dispozitie tratamente alternative de masaj reflexogen la aceleasi standarde pe care le au terapeutii chinezi.

 Ce tratezi prin asaj reflexogen:

    Cum se face aceasta terapie?

Talpile picioarelor mai sunt denumite si radacinile corpului nostru. Talpile si gambele, pana la nivelul genunchiului, reprezinta zona de maxim interes in reflexoterapie.

Pe talpile picioarelor sunt locuri de proiectie a tuturor organelor corpului omenesc, iar prin intermediul punctelor de corespondenta se stabileste o legatura cu acestea. Principiul acestei terapii este foarte simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe are o disfunctie sau este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona reflexa a acestuia se depun toxine care pot fi inlaturate prin masajul reflexogen. Prin preso-masajul aplicat acestor zone are loc o irigare mai buna, un aport crescut de sange in zonele reflexe si organele corespunzatoare. Pe anumite zone reflexe se pot intalni depozite de acid uric de dimensiuni foarte mici sau cristale.

    Contraindicatii:

Nu este recomandat sa apeleze la reflexoterapie: femeile insarcinate, persoanele cu hemoragii, rani la talpa piciorului, varice, cancer. Recomandam ca, pe toata durata tratamentului, sa renuntam pe cat posibil la tutun si alcool.

     Aceeasta terapie da rezulate sigure si de durata daca o combinam cu orice fel de miscare si un regim alimentar echilibrat.


La Centrul Salus te asteptam cu  pachete avantajoase de reflexoterapie:

Pret abonament