Reformerul este un echipament Pilates cu traditie. A fost proiectat chiar de Joseph Pilates si folosit in studioul original din New York, in anii 1920. Arata ca un pat complicat cu arcuri si scripeti, dar nu trebuie sa te lasi intimidat/a!

Reformerul permite o varietate incredibila de exercitii si este, din acest punct de vedere, superior practicii Pilates de baza. Miscarile sunt gandite in asa fel incat sa implice tot corpul, inclusiv muschii periferici ai bratelor si picioarelor.

Ce are in plus reformerul fata de alte aparate ?

In primul rand, pentru ca a fost construit dupa principiile Pilates. Exercitiile la reformer sunt gandite sa ajute la stabilizarea corpului, vitala pentru fiecare dintre noi, sa creasca rezistenta musculara si a articulatiei periferice, sa imbunatateasca echilibrul, coordonarea si controlul.

Joseph Pilates nu a creat doar un aparat pentru exercitii, ci un sistem inovator si sigur de practica fizica si psihica. Testat, validat,imbunatatit si folosit de aproape 100 de ani, reformerul va transforma felul in care arata, se simte si reactioneaza corpul tau.

Miscarile sunt gandite in asa fel incat sa implice tot corpul, inclusiv muschii periferici ai bratelor si picioarelor.

Beneficiile  antrenamentului Pilates la reformer:

Daca ar fi sa punem toate aceste beneficii intr-o concluzie scurta, v-am spune ca Pilates este un sistem complet, iar reformerul este aparatul care iti permite sa lucrezi toti muschii intr-o sedinta. Practic, nicio grupa de muschi nu ramane “pe dinafara”. Tocmai de aceea, o multime de echipe sportive profesioniste si atleti de elita folosesc Pilates ca parte a regimului de antrenament.

Ce presupune o sedinta Pilates cu reformer?

Sedintele de Pilates reformer se fac cu instructor personal specializat, in regim de unu la unu.

Cine poate practica Pilates pe reformer?

Oricine! Indiferent de varsta, sex sau conditie fizica. Aceasta metoda nu este agresiva cu tendoanele sau ligamentele, asa ca se recomanda tuturor celor ce vor sa-si tonifieze corpul, sa-si corecteze postura, sa-si imbunatateasca flexibilitatea, coordonarea si echilibrul. Exercitiile la reformer te ajuta sa-ti remodelezi corpul si sa-l mentii sanatos. Programul poate fi personalizat in functie de conditia fizica, starea de sanatate sau obiectivele tale. Sigur vei fi surprins/a inca de la prima sedinta!

Ce fel de exercitii voi face la reformer?

Gama de exercitii este atat de variata, incat va trebui sa le descoperi la sala! Se lucreaza din pozitia culcat pe spate, pe genunci, din picioare, din lateral sau din sezut. N-o sa ne plictisim!

              Pret:  1 sed / 120 Lei

               8 sed/ 790 lei /

              Prima sedinta este demonstrativa!