Remodelarea corporala cuprinde toate terapiile, tehnicile si tratamentele din care rezulta modificarea liniei corporale sau modelarea uneia sau mai multor zone ale corpului, prin topirea si eliminarea tesutului adipos. In sens restrans insa, in ceea ce priveste tehnicile de remodelare, cele mai uzual folosite in cadrul unui centru de remodelare se numara procedurile care cuprind toate aparatele de remodelare precum criolipoliza, cavitatie, radiofrecventa, vacuum, masaje anticelulitice, impachetari, programe de sport, sau planurile alimentare pentru slabit.

Raspunsul este DA, remodelarea corporala te ajuta sa iti remodelezi anumite zone ale corpului. Aceasta veste foarte buna este valabila in conditiile unei  aplicari si combinari corecte a catorva tehnici de remodelare corporala. Doar in aceste conditii se poate remodela cu pana la 50% mai mult si mai repede.
Asadar, doamnelor si domnilor care vreti sa va remodelati corpul, ati auzit bine, remodelarea corporala  chiar functioneaza daca este aplicata asa cum trebuie. Pentru ca tratamentul de remodelare sa fie un succes, va invitam cu drag la centrul nostru, unde specialistii nostri sunt pregatiti si trainuiti sa elimine obstacolele pe care le intampinati in vederea topirii depozitelor de grasime. Stabilim, impreuna cu voi, in urma unei analize corporale, cele mai eficiente pachete pentru ca remodelarea corpului vostru sa se produca in cel mai sigur si rapid mod, ajutandu-va sa pierdeti din centimetri in plus mult mai usor si multe mai bine proportionat.

Referitor la acest aspect, eficienta remodelarii depinde foarte mult de structura tesutului fiecarui individ si de stilul de viata pe care acesta il are. Parerile sunt si vor fi intotdeauna impartite, insa un lucru este cert: daca remodelarea face parte dintr-un program complex de slabire, unde se tine cont de un plan alimentar adecvat, unde tratamentele se combina corect, nu exista niciun caz in care sa nu functioneze.

Rezultatele sunt chiar imediate. Insa rezultatele spectaculoase se observa, in functie de tratamentul ales, dupa a 6-a sau a 7-a sedinta.

Dupa procedurile de remodelare corporala, muschii si pielea vor fi mai fermi, iar grasimea – daca in continuare ne mentinem un stil de viata sanatos – poate fi distrusa definitiv. Ne vom bucura de un metabolism accelerat, care ne va ajuta sa putem consuma un numar suficient de calorii zilnic, fara a trebui sa tinem un regim prea restrictiv. Ne dorim ca prin explicatiile pe carevi le-am oferit, sa clarificam macar o parte dintre nedumeririle  tale cu privire la remodelarea corporala.

Vino la o consultatie gratuita!

Contact

Ne poti contacta la numerele de telefon de mai jos, prin formularul de contact sau prin chat (bulinuta rosie din dreapta)

07303676200314303730