Body Shaping System este un aparat  nou cu ajutorul caruia putem efectua tratamente de remodelare corporala non-chirurgicale. Acesta imbunatateste considerabil conturul corpului si calitatea pielii.

Este printre putinele aparate din domeniul remodelarii corporale care dau rezultate rapide cu sesiuni scurte de tratament.

Procedurile corporale cu acest aparat diminueaza vizibil, inca din primele sedinte, gropitele cauzate de celulita, subtiind corpul fara a lasa urme neplacute pe suprafata pielii.

Pe ce se bazeaza Body Shaping System?

Aceasta procedura, folosita pentru remodelare corporala, uneste 5 proceduri:

 • Radiofrecventa – consta in transmiterea unor unde cu efect de incalzire (intre 38 si 41 grade), favorizand topirea grasimii si crearea de colagen, ceea ce determina fermitate si elasticitatea pielii;
 • Lumina infrarosie. Razele infrarosii patrund cativa centrimetri in corp unde produc o caldura ce activeaza procesul de transpiratie din interiorul corpului, fapt ce determina transpiratia. Odata cu ea, prin pori, vor fi eliminate si o parte din toxine;
 • Vacuumul + Role – aspiratia care are loc la nivelul pielii are rolul de a scoate la suprafata granulele de celulita, iar rolele, prin rotirea lor, fac un masaj mecanic tesutului adus la suprafata, determinand spargerea celulitei;
 • Laserul – actioneaza direct asupra celulei de grasime, sensibilizand membrana celulara astfel incat portiuni mici din aceasta sa se deschida si sa permita iesirea grasimii topite.

Datorita acestui cumul de proceduri, are loc transformarea trigliceridelor in acizi grasi si glycerol. Glicerolul va fi luat de sistemul circulator si dus catre ficat si rinichi. Ajunsa aici, grasimea, va putea fi metabolizata si eliminata din corp. Chiar daca, dupa aplicarea unui tratament, numarul celulelor grase ramane acelasi, este important sa stim ca acestea devin mult mai mici ca dimensiune.

Beneficii Body Shaping

 • stimuleaza metabolismul
 • accelereaza drenajul limfatic
 • elimina celulita
 • imbunatateste circulatia sanguina
 • aduce un flux important de oxigen si nutrienti in organism
 • da fermitate pielii
 • diminueaza vergeturile

Ce rezultate poti obtine cu Body Shaping System?

Studiile clinice , arata ca sedintele cu acest aparat reduc in circumferinta tesutul cu aproximativ 2-3 cm, dupa doar 4-5 sesiuni. Rezultatele variaza, bineinteles, de la corp la corp, deoarece densitatea celulelor grase nu este aceeasi la toata lumea.

Energia pe care acest aparat o elibereaza in tesutul gras subcutanat este atat de mare incat metabolismul local creste considerabil. Frecventa si numarul de sedinte, pentru a avea rezultate vizibile, se stabileste in functie de tipul tesutului.

IMPORTANT!

Nu necesita timp de recuperare. Pot aparea intr-adevar mici dungi rosiatice, insa acestea trec in maxim 2-3 zile.

Cine poate folosi tratamentul cu Body Shaping System?

Datorita acelei combinatii de radiofrecventa cu infrarosii si laser, procedura Body Shaping este extrem de benefica in cazul persoanelor cu tesut flasc. Prin caldura eliminata de radiofrecventa si infrarosii, fibrele de colagen si elastina sunt puternic stimulate. In plus, datorita caldurii, se va facilita regenerarea si producerea de celule albe atat de benefice pentru sitemul imunitar.

Body Shaping System este un aparat ce se adreseaza persoanelor care au celulita, vergeturi noi, celor care sunt in proces de slabire, barbatilor care au pielea flasca pe abdomen, femeilor care au nascut recent. In centru nostru, Body Shaping s-a dovedit a fi un aparat extrem de eficient in ceea ce priveste remodelarea corporala raportata la sanatatea organismului. Este o terapie non invaziva si placuta ca experienta. Nu doare si nu lasa urme. Pentru cele mai bune rezultate, recomandam asocierea acestei proceduri cu o dieta echilibrata, consum suficient de apa si, evident, cu executarea exercitiilor fizice regulate.

De cate sedinte ai nevoie?

Schema de tratament, precum si numarul de sedinte, va fi stabilit de terapeutii Centrului Salus, dupa analiza corporala facuta in prealabil. In functie de fiecare tip de tesut in parte, se pot recomanda intre 6 si 12 sedinte intr-o cura, sedintele putand fi facute la un interval de 3-4 zile, in functie de sensibilitatea tesutului. Dupa perioada de impact, urmeaza sa fie efectuate cate o sedinta la un interval de 1 luna, pentru intretinerea rezultatului.

Contraindicatii Body Shaping

Aceasta terapie nu se recomanda persoanelor care:

 – prezinta inflamatii la nivelul pielii

– prezinta eczeme sau herpes
– sufera de cancer la piele sau de oricare alt tip de cancer
– sufera de epilepsie

– sufera de boli pigmentare ale pielii (Vitiligo, Lupus )

– au urmat tratamente cu  unele antibiotice (Doxiciclina, Demeclociclina, Tetraciclina, Ciprofloxacina), sau alte medicamente pentru inima si tensiune arteriala (Hidroclorotiazida, Clorotiazida, Furosemid, Amiodarona, Cordarone)
– sunt insarcinate sau alapteaza;
– prezinta placute metalice  in tesuturile din zonele care urmeaza a fi tratate.

 

PRET:

1 sedinta  / 15 MIN/115 LEI

Pentru oferte, intra aici:

Oferte