Ce sunt aceste impachetari anticelulitice ?

De-a lungul timpului corpul nostru trece prin niste schimbari care uneori isi lasa amprentele din punct de vedere fizic si aici ne referim la cele inestetice cum ar fi depozitele de grasime si toxine, pe care nu le putem elimina decat prin echilibrarea stilului de viata si mai exact prin sport dieta si tratamente corporale. Unul dintre cele mai reusite tratamente corporale in ceea ce priveste detoxifierea si remodelarea corporala, sunt impachetarile.

Cu ajutorul acestora puteti tine in frau celulita, puteti scapa de retentia de apa, puteti atenua vergeturile, puteti scapa de dureri musculare si articulare, si  va puteti hidrata pielea. Aceste proceduri pot fi facute la cald sau la rece, in termocuverta, tunel sau in folie, in functie de obiectivul fiecaruia.  Cele facute la cald actioneaza ca o sauna locala, temperaturile ajungand la 75-80 grade ceea ce duce la accelerarea topirii si arderii grasimilor.

Impachetari anticelulitice – la ce folosesc?

Aceste proceduri corporale se folosesc in scopul de a-ti infrumuseta corpul si de a-l insanatosi, astfel avem impachetari pentru slabit, pentru fermitate, pentru detoxifiere, pentru hidratare, anticelulitice si pentru relaxare musculara si articulara(terapeutice).

Impachetari anticelulitice – care sunt etapele?

Fie ca sunt facute la cald sau la rece, etapele generale prin care trece o persoana cand vine la o impachetare, sunt aproximativ aceleasi, diferenta facand-o gelurile, cremele si uleiurile folosite.  Astfel avem pentru inceput scrubul corporal, care se face o data pe saptamana, aplicarea serului reducator,  urmata de aplicarea de gel activator, apoi se aplica crema sau masca necesara nevoilor tesutului, dupa care corpul este acoperit cu o folie de plastic. In functie de tipul impachetarii, corpul ramane la temperatura camerei sau este aplicat tunelul cu infrarosii sau termocuverta, intre 30-40 de minute. Dupa aceea,  se sterge corpul cu un prosop caldut de surplusul ramas de la impachetare sau chiar se face dus insa fara produse de curatire precum gel de dus sau sapun. Se aplica ulterior o crema protectoare adecvata nevoilor pielii, sau dupa caz se continua cu masaj sau cu alte proceduri corporale.

Cat costa o sedinta, cat dureaza si de cate ori pe saptamana se recomanda?

In functie de rezultatul pe care doriti sa-l aveti, impachetarile se recomanda a fi facute de 3 ori/sapt in faza de atac, de 2 ori /sapt pana la atingerea rezultatului dorit, 1 data /sapt sau la 2 sapt pentru intretinere. Pretul variaza intre 80 si  150 de lei, in functie de tipul impachetarilor, iar ca si durata intre 30 si 50 minute.

Cate tipuri de impachetari anticelulitice exista?

Centrul Salus dispune de o gama larga de impachetari corporale profesionale precum:

– impachetari cu benzi elastice Naturys, impachetari  cu fango de la Naturys,  impachetari cu cafea, cu miere si scortisoara, cu ceai verde, cu alge marine, cu spirulina, cu creme de termosudatie sau cu ulei de  parafina.