Impachetari cu cafea – ce presupune si care sunt beneficiile?

Unul dintre cele mai vechi tratamente corporale pentru slabit este, fara dar si poate, cel pe baza de cafea. Fie ca e vorba despre masaj cu cafea, fie ca e vorba de peeling, fie ca vorbim despre diverse produse cosmetice pentru slabit pe baza de cafea, toate au la baza ingredientul minune numit cofeina.

impachetari cu cafeaPe langa aceste calitati care o recomanda in ceea ce priveste remodelarea corporala, cafeaua sau, mai exact, cofeina, ajuta si la pierderea în greutate – conform opiniilor expertilor, cofeina poate sa ajute la scaderea in greutate sau la prevenire ingrasarii. Exista, totusi, teorii conform carora cofeina reduce pofta de mancare si stimuleaza termogeneza (una dintre metodele prin care organismul tau genereaza caldura si energie in urma digestiei). De asemenea, tot din studii facute de specialisti, a reiesit si faptul ca, odata cu un consum controlat de cafea, creste si Eficienta. Autoritatea de Siguranta Alimentara din Europa sustine ca un consum de 75 g de cofeina poate sa ajute la cresterea eficientei, atentiei si la imbunatatirea relatiilor interpersonale.

Ei bine, in centrul nostru de remodelare corporala, o folosim la impachetari si mai exact la impachetarile anticelulitice. Evident ca daca veti dori sa va servim cu o cafea, v-o oferim cu drag!:)

Aceste tipuri de impachetari presupun de fapt un peeling corporal cu cafeaua infuzata si amestecata cu tot felul de uleiuri care activeaza circulatia. Acest tip de peeling are un rol destul de important deoarece curata toata pielea moarta de la suprafata tesutului lasand pielea curata si gata sa primeasca toti ingredientii activi care vin la pachet din acele uleiuri folosite in aceasta combinatie. In plus, faptul ca aceasta compozitie este calda nu face decat sa deschida porii astfel incat cofeina obtinuta din infuzia cafelei sa intre profund in straturile pielii.

Cofeina este un antioxidant foarte bun si stimuleaza sistemul nervos. Avand in vedere acest lucru, recomandam cu incredere impachetarile cu cafea tuturor persoanelor care au probleme cu surplusul de grasime si retentia de apa.

Cum decurge o impachetare cu cafea?

Se incepe cu imprastierea compozitiei de care va vorbeam mai sus pe zonele afectate prin miscari energice, se infoliaza corpul in film osmotic sau intr-un cearsaf de plastic si se acopera cu tunelul cu infrarosii sau termocuverta. Se va sta aproximativ 40 de minute, iar la expirarea timpului se indeparteaza cearsaful si se curata pielea.

Recomandat este ca, dupa orice tip de impachetare, sa fie facuta cel putin o sedinta de masaj anticelulitic de 25 de minute sau o sedinta de cavitatie pentru ca remodelarea sa fie una completa si rapida. Daca insa nu se intampla acest lucru, imediat dupa impachetarea cu cafea se va aplica o crema anticelulitica si hidratanta pe baza de cofeina astfel incat efectul sa se prelungeasca si dupa incetarea procedurii.

Aceasta impachetare cu cafea este cea mai naturala cale de a slabi. Ingredientele sunt toate naturale, efectele sunt rapide, se pot elimina pana la 5 cm dupa o cura de 8 sedinte. Sesiunile se fac de 2 ori/ saptamana, cu mentiunea ca doar o data/ saptamana se va insista pe peeling.

Cost impachetari cu cafea
Sedinta 50 minute – 80 lei

Vezi aici lista completa de preturi si oferte ale Centrului Salus.