Atat de comuna tuturor si atat de accesibila, mierea dateaza, conform descoperirilor, inca din antichitate! Spunem aceasta deoarece, pe langa aur si diverse bijuterii, in mormintele egiptene s-au gasit si vase pline cu miere care, chiar daca a fost descoperita dupa atatea mii de ani, este consumabila, nedegradandu-se datorita continutului scazut de apa.

De asemenea, mierea are un continut crescut de peroxid de hidrogen, care constituie bariera perfecta impotriva infecţiilor, contribuind la vindecarea rapida a ranilor.

Impachetari cu miere – beneficii:

impachetari cu miereImpachetarea cu miere este foarte eficientă in lupta cu celulita. Mierea, aplicata prin masaj, hraneste pielea, o face mai fina, mai hidratata si mai elastica. Mierea este extrem de gustoasă, dar si extrem de benefica pentru sanatate. Pentru un ritual de impachetare cu miere nu avem nevoie decat de miere!

Mierea de albine este incalzita in prealabil in bain marie pana capata o consistenta cat mai lichida si se aplica prin masaj pe zonele problematice ale corpului. Se va impacheta in folie de plastic zona afectata de celulita se va acoperi cu tunelul sau cu termocuverta si se va ramane asa aproximativ 40 de minute la o temperatura nu mai mare de 50 de grade.

O terapie din 5 impahetari cu miere cu pauza de o zi intre ele iti va garanta lichidarea a cativa centimetri din talie si solduri, plus ca ii va reda pielii tale suplete si o va hrani din exterior cu toti ingredientii prezenti in miere. Pe langa aceste impachetari te poti rasfata si cu masaj cu miere pentru ati da un restart intregului organism.