Masajul cu bambus s-a dovedit a fi cea mai eficienta procedura anticelulitica. In plus, da un aspect de lifting feselor si tonifiaza coapsele intr-un timp scurt.

Un masaj profund, inspirat din cultura asiatica, in care bambusul semnifica fericirea, bunastarea si sanatatea. Betele de bambus, pe cat sunt de flexibile, pe atat sunt de ferme, s-au transformat intr-un accesoriu de masaj benefic ce potenteaza tehnicile utilizate de catre terapeuti, asigurand actiunea in profunzime asupra zonelor vizate.

Celulita da mari batai de cap, noua femeilor! Asa ca achizitionam de-a lungul timpului un intreg arsenal de produse cosmetice care sa ne ajute sa scapam de ea! Insa care dintre acestea au dat rezultate? La centrul nostru aplicam masajul cu bambus care are rezultate miraculoase. Acesta foloseste manevre energice, pregatite sa iti activeze circulatia astfel incat sa elimini toate toxinele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului in tesut.

Masajul cu bambus este de doua ori mai eficient decat masajul traditional anticelulitic, tonifiaza musculatura, ridica fesele, reda elasticitatea pielii, stimuleaza sistemul limfatic si imbunatateste circulatia sangvina.

Celulita nu tine cont de greutate, ci mai degraba de localizarea concreta a depozitelor de grasime si echilibrul de masa musculara/masa grasa. A scapa de celulita nu presupune a elimina toate celulele grase, ci a le goli de grasime si toxine, a le vasculariza optim si a le tine strans sub o piele ferma si tonica. Aceasta facem noi prin tramentele corporale.

Durata si pret masaj cu bambus:

Masajul anticelulitic cu bambus este una dintre terapiile naturale 100%, neinvaziva si cu efecte rapid vizibile. O sedinta de masaj cu bambus dureaza 50 de minute si se recomanda efectuarea a 2-3 sedinte pe saptamana, timp de  o luna. Fiind foarte eficient, efectele se vor vedea inca de la prima sedinta si, practicat cu regularitate, veti obtine garantat eliminarea celulitei si recapatarea unei siluete armonioase.

 Program de tratament pe care il recomandam:

Masaj cu bambus
1 sedinta 50 minute 120 lei
Abonament 10 sedinte 960lei

Vezi aici lista completa de preturi si oferte ale Centrului Salus.

[/vc_row]