Grasimile adunate sub piele sunt foarte greu de eliminat si pot fi tinute in frau doar prin dieta si foarte mult sport.

Insa ce te faci daca ai pierdut acest control si celulita face parte acum din viata ta? Simplu, apelezi la specialistii in remodelare corporala, la centrul Salus! Te asiguram ca te putem ajuta sa castigi aceasta lupta cu metode simple si sigure, noninvazive. Printre aceste metode anticelulitice pe care le facem la centrul nostru, se numara si masajul cu ventuze. Asa ca, daca vrei o mana de ajutor, nu ezita sa apelezi la acet tratament. Va fi necesar in continuare de un stil de viata echilibrat pentru a mentine rezultatele obtinute in urma terapiei si pentru a preveni reaparitia celulitei dupa terminarea tratamentului.

Masaj cu ventuze – procedura:

Masajul anticelulitic cu ventuze necesita folosirea unor creme si uleiuri speciale pentru favorizarea circulatiei si pentru alunecare cat mai usoara pe piele. Acest tip de masaj cu ventuze presupune creare unui vid in interiorul ventuzei, cu care se va aluneca de-a lungul si de-a latul tesutului afectat de celulita.

masaj cu ventuzeDatorita acestor frecari si alunecari pe tesut, se produce o activare intensa a limfei, ceea ce ajuta la o detoxifiere rapida a organismului. Masajul cu ventuze poate sa fie aplicat pe orice zona doresti, in acest mod asigurandu-te ca vei actiona direct asupra stratului celulitic din zona respectiva a corpului. Tratamentul cu ventuze poate fi folosit de oricine, cu exceptia persoanelor care sufera de diverse afectiuni ale pielii.

Se recomanda cure de 10-12 sedinte, cu durata de aprox 15-20 min/ zona, insa asta depinde de suportabilitatea fiecaruia. Ca si frecventa, sedintele de masaj cu ventuze se recomanda a fi facute de 2 ori/ saptamana.

Pret: 1 sed / 50’/120 lei 
Vezi aici lista completa de preturi si oferte ale Centrului Salus.