[rev_slider_vc alias=”masaj-anticelulitic” title=”Oferta speciala”]

Chiar daca vorbim despre un tratament anticelulitic, anti-imbatranire sau de hidratare si fermitate, optiunea noastra este clara: alegem produse profesionale. Daca vrem rezultate reale, rapide si de durata, produsele profesionale ne vor ajuta garantat sa ne atingem obiectivele.

Produsele pe care le folosim noi in tratamentele corporale si in masajul profesional sunt cele de la Naturys. Acestea contin cele mai performante substante active, in cele mai eficiente combinatii. In plus, concentratiile ingredientelor active sunt mai mari in comparatie cu cele ale produselor de larg consum astfel incat rezultatele oferite de aceste produse profesionale se pastreaza, pentru mai mult timp.

De ce recomandam produsele Naturys?

masaj profesionalNaturys este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, ce are o experienta de peste 40 de ani in cosmetica profesionala si care s-a diferentiat prin investitia permanenta in cercetare, urmarind ca toate ingredientele folosite sa fie bio-organice. Repetam: produsele sunt 100% bio, 100% naturale. Produsele Naturys utilizeaza extracte de origine biologica, obtinute din plante cultivate 100% bio,  iar aceasta inseamna fara ingrasaminte sau pesticide sintetice si nemodificate genetic. Principiile active se regasesc sub forma de pulbere creata prin evaporarea totala a lichidelor extractive. Astfel, produsele au o concentratie de principii active foarte ridicata, in medie de cinci ori mai mare decat a altor produse de pe piata. Creme bio de nota 10!

Un masaj profesional facut cu o crema de nota 10 nu poate fi decat de 10! Prin tehnicile utilizate pentru masaj se urmareste activarea intensa a circulatiei astfel incat grasimea sa se topeasca pentru a o putea redistribui uniform in tesut.

Pe langa toate beneficiile folosirii produselor profesionale bio de la Naturys pentru masaj, hidratarea are un loc aparte deoarece toate manevrele folosite favorizeaza deschiderea porilor astfel incat ingredientele sa patrunda cat mai adanc in piele. Fie ca e vorba de celulita, fermitate sau hidratare, masajul cu produse profesionale bio de la Naturys se recomanda a fi facut de aproximativ 3 ori/ saptamana, in faza de atac, urmand a fi facut de 2 ori/ saptamana pana la obtinerea rezultatului dorit. Ulterior se va continua cu o sedinta/ saptamana pentru intretinerea rezultatelor.

Masaj profesional bio Naturys – Pret:

Pretul unei sedinte pleaca de la 55 de lei/ 25 minute si ajunge la 95 lei/ 50 minute
Abonament 5 sedinte de 50 minute 420 lei
Abonament 10 sedinte de 50 minute 790