Cui ii este recomandat masajul de tonifiere?

Masajul de tonifiere este recomandat tuturor persoanelor sedentare, care nu agreeaza miscarea sau nu au timp sa o practice. In acelasi timp, masajul de tonifiere este recomandat si persoanelor cu tesut flasc datorat slabirii care nu reusesc sa il aduca la un stadiu dorit, sa il tonifieze, doar prin activitati zilnice obisnuite.

De asemenea, daca urmezi un program de slabit, atunci trebuie sa iti spunem ca tonifierea este o etapa foarte importanta a oricarui program de slabire corect pentru a evita aspectul de piele lasata.

Masaj de tonifiere – beneficii:

masaj de tonifiere

Masajul de tonifiere reface fibrele elastice din piele, stimuleaza secretia de colagen, topeste tesutul gras.

Datorita manevrelor energice si profunde, un masaj de tonifiere are capacitatea de a mari mobilitatea si flexibilitatea incheieturilor deoarece creste temperatura corpului, activandu-se astfel circulatia periferica.

Masajul pentru tonifiere reduce tensiunea musculara, imbunatateste calitatea epidermei si contribuie la detoxifierea organismului si la imbunatatirea sistemului imunitar. Masajul de tonifiere permite cresterea tonusului, cresterea elasticitatii pielii asigurand un slabit frumos, fara vergeturi si fara tesut lasat.

Durata si frecventa sedintelor

Recomandam executarea unui masaj de tonifiere o data la 2 zile, cu creme adecvate nevoilor tesutului, pana la obtinerea rezultatului dorit.

Costul este de 100 lei/ sedinta.Centrul Salus este un centru wellness, unde punem pret pe experienta unica a fiecaruia in parte.

Avem specialisti care stiu sa ofere consultanta adaptata nevoii fiecarui client: specialisti remodelare corporala, terapeuti, bioenergeticieni, instructori sportivi, consultanti nutritie.

Facem eforturi constante sa ne pliem si sa gasim terapii pentru toate necesitatile clientilor nostri.