Prima sedinta 59 Lei

Te-ai gandit vreodata ca ai putea face sport si masaj anticelulitic in acelasi timp? Cu siguranta, nu! Insa sp

Ce este masajul fitness?

Cel mai nou tip de masaj folosit impotriva celulitei. In cadrul masajului fitness, se aplica cu succes manevre de drenaj, de masaj anticelulitic, combinate cu izometria locului lucrat, adica incordarea voluntara a muschilor din zona lucrata. Aceasta contractie statica, izometria, pe de o parte, iti va pune muschii la treaba si iti va oferi un consum suplimentar de calorii iar pe cealalta parte, tesutul fiind incordat, se vor delimita exact tesuturile cu celulita fata de cele cu muschi, terapeutul stiind exact unde sa insiste.

Care este rolul masajului fitness?

Specialistii din domeniu au gasit o varianta prin care sa arzi calorii si sa scapi de celulita in acelasi timp. Masajul fitness are rolul de a evidentia si elimina, strict stratul adipos inestetic si celulita de gradul 3 si 4, rezistente la alte tipuri de masaj.

Datorita faptului ca acest tip de masaj se efectueaza pe muschii aflati in izometrie, permite imbunatatirea tonusului muscular, contractia izometrica fiind cea mai eficienta din punctul de vedere al caloriilor arse si cu cele mai mari beneficii pentru articulatii, deoarece nu exista impact asupra articulatiilor.

Faptul ca este o terapie care se efectuează pe mușchii încordați permite accesul direct la zonele afectate de celulită, permițând manevrelor folosite sa netezeasca stratul fibros al celulitei, ceea ce va ajuta la reducerea  aspectului de coajă de portocală. Aceasta grasime, odata pusa in miscare  va putea patrunde in circulatia sangelui, dusa la ficat si apoi metabolizata in energie, fiind astfel eliminata.

Când apar rezultatele?

Inca dupa primul masaj fitness veti simti tensiune musculara in zonele lucrate, ba mai mult unele persoane chiar fac febra musculara datorita contractiei izometrice. Acest tip de masaj are rezultate uimitoare, inca de la primele sedinte, ajutandu-te sa scapi de centimetri in plus si sa te si tonifici datorita izometriei. In plus, datorita incordarii voluntare a musculaturii,  dupa cateva sedinte, tot corpul tau se va simti mult mai tonic si mai lucrat.

Specialistii nostri, recomanda pentru optimizarea rezultatelor, practicarea antrenamentelor cu antrenor personal Salus, impreuna cu un stil de viata sanatos.

Masajul fitness se recoanda a fi facut in cure de 10-20 sedinte, in functie de gradul celulitei.

Durata unei astfel de sedinte este de 55 de minute iar costul este de 115 lei.