Cel mai probabil nu exista barbat pe lumea aceasta care sa nu isi doreasca un abdomen suplu si frumos. La Centrul Salus gasesti specialistii potriviti si aparatura necesara de ultima generatie, care te va  ajuta sa scapi de aceasta problema.

Slabeste in kilograme prin terapie cu raze infrarosii! Tratamentul corporal cu raze infrarosii este o metoda de slabit extrem de indragita deoarece este singura terapie prin care pierzi radical in greutate, nu doar in centimetri. Tratamentele cu raze infrarosii sunt non-agresive si non-invazive pentru organism, producand in schimb rezultate exceptionale in materie de slabit si pentru sanatatea organismului.

Aceste raze cu infrarosii, generate artificial, sunt identice cu cele ale soarelui, ofera posibilitatea de a le folosi neconditionat si in orice moment al zilei. Razele infrarosii patrund aproximativ 5-6 cm in tesuturi si actioneaza direct asupra celulelor grase. Caldura generata de infrarosu topeste grasimile acumulate in exces de catre organism. Se ard aproximativ 650 calorii in doar 30 minute de tratament cu raze infrarosii. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt garantate: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

Efectele benefice ale Detox-ului  la Tunel cu infrarosii:

Tunelul cu raze infrarosii folosit din centrul  nostru permite incalzirea diferentiată pe cele doua cupole ale sale, putand regla temperatura in functie de nevoile clientului.

Ca si  tratament se recomnda 2-3 sedinte pe saptamana,nu in zile consecutive dintr-un pachet de 10-15 sedinte.

Pachet Salus Detox Sculpt pret:

10 sedinte tunel infrarosu: 690 lei

Presoterapie:

Tratamentul cu presoterapie consta in efectuarea unui preso-masaj cu aer comprimat, realizandu-se astfel o activitate intensa a intregului sistem limfatic si a tuturor punctelor ganglionare. Prin acest tratament se accelereaza elminarea toxinelor din corp prin intermediul cailor limfatice si urinare.

Detoxifierea organismului este primul pas catre un proces de slabire eficient si sanatos. 90% dintre persoanele supraponderale au un sistem limfatic ,,lenes” – asta spun ultimile studii care sublniaza importanta detoxifierii organismului ca un prim pas pentru scaderea greutatii.

Presoterapia este un tratament detoxifiant, non-invaziv, nedureros, chiar este foarte placut si relaxant. Presoterapia reprezinta una dintre cele mai inovative si revolutionare proceduri care promoveaza si stimuleaza functiile naturale ale corpului uman, fiind considerata o tehnica cu origini fizioterapeutice. Efectele tratamentului cu infrarosu sunt remarcabile: circulatia sangvina este mult imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, corpul slabeste in kilograme si in centimetri.

Presoterapie – beneficii:

Pret sedinta: 75 lei

Pret abonament 5 sedinte: 350 lei

Pret abonament 10 sedinte: 690 lei

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]