In ultimii ani, barbatii au inceput sa inteleaga ca si  imaginea lor constituie un apect important cand vine vorba de prima impresie, asa ca au inceput sa apeleze la centrele de remodelare.

Insa foarte putine locuri din Bucuresti asigura tratamente corporale in camere separate, asa ca barbatii care sunt mai atenti la intimitatea lor, daca nu au avut parte de aceasta, s-au lasat pagubasi. Acesta este motivul pentru care Centrul Salus a creat si pentru tine, stimate domn, o linie de tratamente corporale. Centrul nostru este locul ideal unde iti poti remodela, relaxa si rasfata corpul cu cele mai inovatoare tratamente.

vacuumTratamentul abordat pe aceasta pagina il constituie VACUUM NEGATIV RF-ul, un tratament ce are la baza radiofrecventa si vacuum-ul.
Beneficiile acestei proceduri sunt de 2 ori mai eficiente impreuna, decat daca le-am folosi separat.

Asocierea celor 2 terapii intr-un singur aparat, vacuum cu radiofrecventa , ajuta la pierderea in centimetri, stimuleaza metabolismul tesuturilor, reduce celulita, actionand si topind grasimile chiar si la o adancime de 3 cm.

Aceasta procedura, vacuum cu radiofrecventa (Negative RF)  determina, cu ajutorul rediofrecventei, o topire a tesutului gras astfel  incat, prin vid-ul facut de vacuum, cand se produce suctia tesutului, peretii celulelor grase se sparg, iar grasimea se imprastie, dand aspect de uniformizare a tesutului.  In urma acestei proceduri, de vacuum cu radiofrecventa, are loc arderea acizilor grasi, stimularea intensa a circulatiei limfatice, pielea devenind elastica. Dupa 15-20 de sedinte de vacuum si radiofrecventa, poti obtine un efect asemanator liposuctiei chirurgicale.

Vacuum bipolar cu radiofrecventa – avantaje:

  • stimuleaza metabolismul si circulatia limfatica;
  • productia de colagen si elastina vor creste datorita radiofrecventei incorporate;
  • prin stimularea productiei de endorfine (hormonii fericirii), se va elimina si stresul;
  • constituie procedura care ajuta la spargerea si topirea celulitei vechi;
  • topeste celulita si grasimea din profunzimea tesutului chiar si de la 3 cm sub piele.

Recomandari: tratamentul anticelulitic vacuum cu radiofrecventa de la Centrul Salus se combina cu succes cu oricare alt tratament de remodelare corporala, fie ca e vorba despre masaj cu bambus, masaj anticelulitic, cavititatie sau impachetari coprorale.

Durata unei sesiuni este de minim 30 de minute.