Tratamente Faciale spa

 

Un masaj si o hidratare completa a corpului si a fetei este o necesitate pentru oricare dintre noi, indiferent de varsta si sex, cel putin o data sau de doua ori pe luna. Masajul cu uleiuri aromate este un remediu eficient atat pentru corp, cat si pentru minte.

Orice om merita sa arate si sa se simta frumos. De aceea, specialistii Salus, vin in intampinarea ta cu solutii naturale si moderne pentru a-ti recapata aspectul sanatos al pielii.

Cunoastem ca omul modern se imparte intre casa si serviciu, de aceea vrem sa va oferim solutii cu efect rapid in ceea ce priveste reintinerirea si remodelare tenului.

Masajul facial impreuna cu tratamentele faciale, sunt proceduri recomandate tuturor tipurilor de ten, intrucat specialistii nostri selecteaza cu atentie produsele si manevrele,  adecvate fiecaruia.

Tratament de Rejuvenare & Fermitate

Acest tip de tratament este recomandat tipurilor de ten sensibile, uscate si fara elasticitate. Datorita Radiofrecventei, are efecte deosebite la nivelul dermului, in special pentru rejuvenare, reda luminozitatea si hidrateaza profund, sporind productia de colagen si elastina!

De asemenea, radiofrecventa are eficienta maxima pentru persoanele cu piele uscata si lipsita de fermitate. Cu ajutorul acestei proceduri faciale, tenul tau va capata, in cateva sedinte, fermitate si luminozitate.

Tratament Face Lift

Daca iti doresti sa ai un ten lipsit de riduri si ferm, atunci cu siguranta ti se potriveste acest tip de tratament.

Efectul revolutionar consta in combinarea radiofrecventei cu vacuum-ul.

Datorita vacuum-ului, se exercita in profunzime o presiune care joaca rolul de stimulare a fibrelor de elastina si colagen, facand astfel ca hidratarea tenului sa  se produca din  interior spre exterior. Cu ajutorul acestui tip de tratament facial, chiar dupa prima sedinta vei resimti cum pielea isi recapata fermitatea, supletea si vei scapa de lniile fine de expresie, in timp ce ridurile profunde sunt vizibil atenuate.

Ambele tratamente faciale sunt complet neinvazive, placute si cu eficienta dovedita de-a lungul timpului.