Chiar daca va curatati eficient pielea, o tonifiati si folositi crema hidratanta dupa dus si seara, totusi lipseste un lucru foarte important care v-ar putea schimba infatisarea pielii radical: EXFOLIEREA!

Ce se intampla daca nu faci exfoliere?

Se stie ca pielea pierde miliarde de celule in fiecare zi. Atunci cand acest proces natural de descuamare inceteaza, fie din cauza efectelor soarelui, varstei, pielii uscate sau grase, fie din cauza geneticii ori a diverselor afectiuni ale pielii, fara indoiala va rezulta: o piele terna, uscata sau imbatranita, pori blocati,  puncte negre sau albe si o culoare neuniforma.

Exfolierea profesionala, realizata o data pe saptamana, sau folosirea unui exfoliant acasa este primul pas de redare a echilibrului pielii la nivel celular si apoi estetic. Dupa ce ati scapat de celulele in exces, regenerarea si hidratarea pielii incepe sa prinda contur, iar pielea uscata si fara viata devine de domeniul trecutului!

La cat timp poti face o exfoliere corporala?

Este ideal ca exfolierea sa o faci o data pe saptamana, dupa dus, cand porii sunt deschisi. De regula se fac miscari de netezire, circulare si usoare, astfel incat ingredientii din particulele granulate sa nu raneasca pielea.

La Centrul Salus, cele mai recomandate si folosite ingrediente pentru exfoliere sunt cele naturale, si aici avem: cafeaua, mierea zaharisita, sarea de mare, exfolianti  din particule de  samburi de mango, migdale, piersici, struguri, prune.

Orice varianta de utilzare ati alege, fie exfoliere profesionala la salon sau acasa, obligatoriu trebuie testata o montra de scrab pe o suprafata foarte mica de piele pentru a ne asigura ca nu sunteti alergic la vreun ingredient din produsele folosite.