Hidratarile corporale sunt proceduri care ar trebui sa nu lipseasca din ritualul niciunei femei.  Sanatatea, vitalitatea si fermitatea pielii depind de modul in care ne preocupam de ingrijirea acesteia. Desi unele dintre noi au fost inzestrare cu o piele aproape perfecta de la natura, altele sunt cobai vesnici pentru diverse produse, insa, indiferent de gena, hidratarea pielii reprezinta o parte vitala a rutinei zilnice daca iti doresti o piele frumoasa si sanatoasa cat mai multi ani. Te asiguram ca daca faci alegerile potrivite in ceea ce priveste produsele utilizate si tratamentele la care apelezi,  pielea ta va fi sanatoasa si va arata grozav indiferent de varsta pe care o ai.

In acest sens, echipa centrului nostru recomanda cu incredere hidratarile corporale. Fie ca vorbim despre impachetarile de hidratare, fie ca vorbim despre masajele cu creme hidratante, toate acestea au in comun scopul de a hidrata si catifela pielea.

Cum se desfasoara o hidratare corporala?

Impachetarile si masajele de hidratare se fac exclusiv cu produse profesionale BIO 100%: scruburi sau creme exfoliante cu microgranule din samburi de caise, extracte de ananas si papaya, seruri hidratante cu extract de nalba si coada soricelului, creme super si hiper hidratante cu ingredienti activi ca extractul de aloe sau avocado, masti hranitoare si hidratante cu unt de karite si ginseng.

Impachetarile si masajele de hidratare dureaza intre 30 si 50 de minute, se initiaza cu un gomaj profund pentru ca apoi sa fiti relaxate printr-un masaj intens cu cremele si serurile amintite mai sus, ce va vor ajuta epiderma sa capete un aspect luminos, restabilind elasticitatea naturala si facand-o extrem de catifelata si matasoasa.

In cazul impachetarilor se vor aplica si mastile hidratante si veti ramane in tunel sau termocuverta la o temperatura aproximativ egala de cea a corpului. Profitati de binefacerile acestor sedinte de hidratare intensa, iar pielea voastra va reveni la o forma exceptionala. Va fi hidratata intens, va fi fina si extrem de catifelata.

Cat dureaza hidratarea corporala si masajul de hidratare?

O impachetare pentru hidratare dureaza aproximativ 70 de minute, iar masajele aproximativ 50 de minute.

Se recomanda ca frecventa acestora sa fie de o data pe saptamana sau o data la 2 saptamani.

Costuri

Impachetari pentru hidratare: 120 lei

Masaj pentru hidratare: 95 lei

.