Impachetari cu ciocolata

E gustoasa, e dulce, e delicioasa. Trebuie sa recunoastem ca ciocolata este dulcele preferat al tuturor, indiferent de varsta insa este indicat sa nu abuzam de ea,

din cauza continutului crescut de calorii pe care-l au diversele sortimente.

La Centrul Salus, insa, am gasit varianta de a o consuma fara restrictii si anume in cadrul impahetarilor si masajelor corporale.

Cum actioneaza ciocolata asupra pielii?

Ciocolata, chiar este eficienta pentru pielea ta! Oamenii de știință au descoperit că ciocolata poate conține mai mulți antioxidanți decât vinul roșu sau ceaiul verde, avand rol de hidratare profunda a pielii. De asemenea, tratamentele corporale facute cu ciocolata au rolul de a activa circulatia limfatica, iar prezenta cafeinei si a  teobrominei faciliteaza procesele de slabire. Facute cu regularitate, datorita continutului mare de polifenoli, magneziu si vitamina E, impachetarile cu ciocolata vor ajuta organismul sa-si recapete vitalitatea, il vor hrani si detoxifia. Cel mai placut, dupa toate acestea, ramane mirosul! Aroma de ciocolata stimuleaza secretia de serotonina, același hormon pe care îl experimentăm când ne indragostim deoarece ne da o stare de bine, ne face sa inspiram si sa expiram profund, reducand stresul. Asadar, data viitoare cand ti se face pofta de ceva dulce, gandeste-te si la o imachetare cu ciocolata!

Beneficiile tratamentelor pe bază de ciocolată

Regenereaza pielea

Cofeina prezentă în ciocolată stimulează circulația și îmbunătățește fluxul sanguin. Acesta, la rândul său, îmbunătățește și revigorează celulele pielii, incetinind procesul de îmbătrânire, oferind fermitate pielii.

Efect de hidratare

Untul de cacao conține cantități mari de uleiuri naturale și emolienți necesari pentru tratarea pielii uscate, abrazive și sensibile. O impachetare cu ciocolată pe bază de unt de cacao, va ajuta la remedierea excesului de piele uscata, în special din acele zone expuse uscarii, cum ar fi coatele, genunchii și picioarele. Cu cât este mai mare procentul de unt de cacao din compozitia ciocolatei pentru impachetare, cu atât hidratarea mai bună a pielii rămâne lungă după terminarea tratamentului.

Bogat în antioxidanți

Cu cât este mai întunecată ciocolata, cu atât mai puternice sunt proprietățile antioxidante. De asemenea, este important să alegeți cu atenție cremele și loțiunile înainte de a le utiliza. Produsele care conțin mai mult de 35% din cacao pur sunt mai eficiente atunci când vine vorba de revitalizarea si hranirea pielii .

Antioxidanții contribuie, de asemenea, la creșterea nivelului de colagen și elastină în piele, reducând astfel efectele îmbătrânirii. Liniile fine și ridurile pot fi tratate cu tratamente regulate de ciocolată, deoarece antioxidanții diminuează daunele cauzate de radicalii liberi în organism.

Ciocolata are, de asemenea, puterea de a îmbunătăți starea de spirit a unei persoane și de a provoca sentimente de euforie. Chiar și mirosul de ciocolată poate realiza acest efect pozitiv asupra creierului

Eficient pentru celulita

Ciocolata contine teobromina care ajuta la arderea grasimilor prin activarea circulatiei. Teobromina este un alcaloid care se gaseste in boabele de cacao, de cafea si in frunzele de ceai. Este un puternic vasodilatator si un calmant al musculaturii netede.

Efectele calmante

Cine nu s-a calmat dupa ce a muscat dintr-o bucata de ciocolata? În același mod, un masaj de ciocolată ajută la reducerea stresului, a tensiunii, faciliteaza  relaxarea mușchilor stresați și inflamați.

Asadar, va asteptam la o impachetare sau  un masaj cu ulei de  ciocolata:)

Costuri:

Impachetari cu ciocolata : 135 lei