Din ce in ce mai mult persoane sufera de afectiuni cauzate de piele sensibila si delicata din diverse motive. De aceea este foarte importanta aplicarea unui tratament  corporal care sa asigure un efect decongestionant, hranitor si hidratant in acelasi timp, pentru a proteja in mod eficient pielea cu tendite de inrosire.

La Centrul Salus, produsele cosmetice pentru tratamentele corporale (tratament piele sensibila) au la baza extracte biologice, sunt certificate ICEA si sunt de origine naturala.

Tratamentele corporale  pentru piele sensibila si masajele de hidratare se fac exclusiv cu  produse profesionale BIO 100% brandul Naturys. Majoritatea produselor cosmetice corporale au la baza extracturi din: cafea, nalba, santal, coada soricelului, castane, centela, aloe, avocado sau ginseng.

Tratamentele corporale pentru piele sensibila si masajele de hidratare dureaza intre 30 si 50 de minute. Inainte de orice tratament, se face testul alergologic pe o suprafata mica de piele.

Initial, se face cu peeling enzimatic in functie de tratament, pentru ca apoi sa fiti relaxate printr-un masaj intens cu cremele si serurile amintite mai sus, ce va vor ajuta pielea sa capete un aspect luminos, restabilind elasticitatea naturala si facand-o extrem de catifelata si matasoasa.

In cazul impachetarilor se vor aplica si mastile hidratante. Profitati de binefacerile acestor tratamente de hidratare si regenerare intensa, iar pielea dumneavoastra va reveni  la forma mult dorita.

Tratament piele sensibila – cost si durata?

Un tratament corporal dureaza aproximativ 50-70 de minute, iar masajele aproximativ 50 de minute.

Se recomanda ca frecventa acestora sa fie de o data pe saptamana.

Tratament piele sensibila: 130 lei

Masaj pentru hidratare: 95 lei