Centrul Salus

Centrul Salus, ofera sedinte individualizate si personalizate de Pilates, Masaj si Remodelare in functie de nevoile dumneavoastra, intr-o atmosfera de rafinament si relaxare. Terapiile de ingrijire corporala și relaxare au fost special create pentru a va asigura obtinerea celor mai bune rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Pilates

Prin Pilates dobandim sanatate generala a intregului corp. Un corp sanatos si puternic radiaza de energie intodeauna din interior spre exterior.

Masaj

Iti popunem sa te lasi pe mana specialistilor Centrului Salus iar la finalul procedurii te vei simti mai usor, mai bine, mai relaxat, mai calm.

Remodelare

Pentru a slabi proportional procedurile de remodelare sunt necesare. Acestea vor disloca tesutul adipos din anumite zone specifice. Vei slabi armonios si vei arata splendid.

 De ce noi?

Centrul Salus are grija de sanatatea si de frumusetea dumneavoastra!
Programele de ingrijire corporala și sesiunile de pilates au fost special create pentru a va asigura obtinerea celor mai bune rezultate in timpul cel mai scurt.

Oaza ta de relaxare

Punem sanatatea pe primul loc

Ne pasa de starea ta de bine

Personal calificat si zambaret

10 ani de experienta

2345

Clienti

6

Specialisti

34

Proceduri

Centrul Salus. Pachete Speciale

Va oferim o calatorie in lumea wellness care urmareste relaxarea psihica si fizica. Va puteti crea propria experienta de relaxare, bucurandu-va de toate facilitatile Centrului Salus prin pachetele special concepute pentru a va crea starea de bine de care aveti nevoie (https://www.centrulsalus.ro/oferte-speciale/)

Centrul Salus

claudia
munteanu cristina
tenteaenuta

Programează-te online!

Centrul Salus te invita sa ai grija de tine!

Pentru ca vrem sa constientizezi cat esti de importanta este momentul sa faci cunostina cu specialistii Centrului Salus.

 Cine vine aici?

La Centrul Salus vin cei care vor sa aiba grija de sanatate! Oameni ocupati, dar care isi fac cate un pic de timp si pentru ei. Oameni care vor un tonus mai bun, care lucreaza la birou si au nevoie sa-si intareasca musculatura spatelui si al intregului corp ca sa-si poata corecta statul pe scaun. Persoane care calatoresc si au nevoie de un masaj dupa. In general, oameni care reactioneaza la provocarile vietii moderne, oameni care nu vor sa-si piarda vitalitatea in mediul urban. Nu-i asa ca te recunosti in aceasta descriere?!

Ce spun clientii

Articole Recente

error: Continutul este protejat !!