Impachetari pentru slabit

Ce sunt impachetarile?

Impachetarile corporale s-au dovedit a fi unele dintre cele mai eficiente proceduri in ceea ce priveste remodelarea corporala, detoxifierea corpului si eliminarea surplusului de apa din tesusuturi.
De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin niste schimbari care uneori isi lasa amprentele din punct de vedere fizic (cele inestetice, cum ar fi depozitele de grasime si toxine, fermitatea pielii, retentia de apa din tesuturi), pe care nu le putem diminua decat prin echilibrarea stilului de viata.
Insa, cu ajutorul impachetarilor putem tine in frau celulita, putem scapa de retentia de apa si putem aduce fermitate tesuturilor moi. Aceste proceduri corporale pot fi facute la cald sau la rece, in termocuverta, tunel sau in folie, in functie de obiectivul fiecaruia. Cele facute la cald actioneaza ca o sauna locala, temperaturile ajungand la 60-65 grade, ceea ce duce la accelerarea topirii si arderii grasimilor.

Cum decurge procedura

Pretul si durata sedintei

In functie de rezultatul pe care doriti sa-l aveti, impachetarile se recomanda a fi facute de 3 ori/ saptamana in faza de atac, de 2 ori/ saptamana pana la atingerea rezultatului dorit, 1 data/ saptamana sau la 2 saptamani pentru intretinere. Pretul variaza intre 80 si 150 de lei, in functie de tipul impachetarilor, iar ca durata intre 30 si 50 minute.

Intrebari si raspunsuri

La ce se folosesc impachetarile?

Aceste proceduri corporale se folosesc in scopul de a-ti remodela, infrumuseta  si de a-ti insanatosi corpul. Astfel, avem impachetari pentru slabit, pentru fermitate, pentru detoxifiere, pentru hidratare, anticelulitice si pentru relaxare musculara si articulara (terapeutice).

Care sunt etapele unei impachetari?

Fie ca sunt facute la cald sau la rece, etapele generale prin care trece o persoana cand vine la o impachetare sunt aproximativ aceleasi, diferenta facand-o gelurile, cremele si uleiurile folosite.

Astfel, avem pentru inceput scrubul corporal care se face o data pe saptamana, aplicarea serului reducator, urmata de aplicarea de gel activator, apoi se aplica crema sau masca necesara nevoilor tesutului, dupa care corpul este acoperit cu o folie de plastic. In functie de tipul impachetarii, corpul ramane la temperatura camerei sau este aplicat tunelul cu infrarosii sau termocuverta, intre 30-40 de minute. Ulterior,  se sterge corpul cu un prosop caldut de surplusul ramas de la impachetare. Se aplica la final o crema protectoare adecvata nevoilor pielii sau, dupa caz, se continua cu masaj sau cu alte proceduri corporale.

Cate tipuri de impachetari exista?

Centrul Salus dispune de o gama larga de impachetari corporale clasice, dar si profesionale. Acestea sunt:

  • impachetari  cu fango de la Naturys;
  • impachetari cu cafea;
  • impachetari cu miere si scortisoara;
  • impachetari cu ceai verde;
  • impachetari cu alge marine;
error: Continutul este protejat !!