Masaj suedez

Masaj Suedez. Ce este?

Acest tip de masaj este potrivit pentru cei care nu fac masaj regulat. Acesta poate fi lent si bland, sau viguros si profund, in functie de necesitatile corpului tau. Terapeutul va efectua diferite manevre de masaj precum efleuraj, neteziri,framantari, frictiuni, vibratii si cateva manevre de stretching acolo unde este necesar.  Aceste manevre vor incalzi tesutul si vor elibera treptat „nodurile” din muschi.

Masaj Suedez. Beneficii:

Un masaj suedez asigura o functionalitate normala a organismului persoanelor care sunt aparent sanatoase. Creste tonusul muscular si, totodata, relaxeaza intreg corpul si sistemul nervos. Datorita incalzirii tesutului prin efectul de frecare se stimuleaza circulatia sangvina la nivelul organelor interne, imbunatatindu-se starea de sanatate a persoanelor, indiferent de varsta.
Cu ajutorul acestui tip de masaj, efectuat de terapeuti cu pregatire, sunt stimulati muschii, tendoanele, coloana vertebrala, nervii, pielea. Datorita stimularii circulatiei sanguine si limfatice se obtine o revigorare instanta a intregului corp. De asemenea, este vizibil imbunatatita mobilitatea articulatiilor, tendoanelor si ligamentelor.

 In plus, acesta:

accelereaza fluxul limfatic si eliminarea rapida a rezidurilor toxice, imbunatatind metabolismul;

stimuleaza circulatia sanguina periferica;

stimuleaza hranirea pielii si favorizeaza regenerarea celulelor;

relaxeaza muschii intregului corp aducandu-i starea de bine;

intreg corpul devine relaxat, dispar tensiunile musculare si stresul;

combaterea edemelor.

Masaj Suedez. Contraindicatii:

Aceasta terapie de masaj este contraindicata persoanelor care au probleme dermatologice, tromboflebite si tromboze, tumori maligne, stari febrile, afecţiuni cardiovasculare acute, afectiuni pulmonare acute, manifestari hemoragice, boli psihice majore, afecţiuni inflamatorii osoase şi osteoarticulare.

Pret si durata sedinte

O sedinta de masaj suedez dureaza 50 de minute. Pentru rezultate de lunga durata se recomanda 1-2 sedinte pe saptamana in functie de obiectivul fiecarei persoane, apoi cate o sedinta pe saptamana sau la doua saptamani pentru intretinere.

qode-np-item
1
135 Lei
qode-np-item
5
600 Lei
qode-np-item
10
1150 Lei

Intrebari si raspunsuri

Intrebare 1 ?

Intrebare 2 ?

error: Continutul este protejat !!