Reflexoterapie

Reflexoterapie

Reflexoterapie – In medicina chineza corpul uman are 365 de puncte si 12 meridiane energetice, echivalentele zilelor anului si ale lunilor acestuia. De aceea se considera ca organismul este un sistem energetic si abia apoi materie.
Fie ca ai o problema de sanatate sau vrei sa iti imbunatatesti starea de sanatate, reflexoterapia poate fi ajutorul cel mai de folos pentru tine.

 Ce trateaza reflexoterapia?

stres;

probleme de circulatie a sangelui: hipertensiune, hipotensiune, arterioscleroza, dureri de picioare, guta;

infertilitate atat la femei, cat si la barbati;

migrene;

insomnii;

oboseala cronica;

instabilitate emotionala;

depresii;

anxietate;

atacuri de panica;

reglarea ciclului menstrual;

Cum se face aceasta terapie?

Reflexoterapia efectuata in centrul nostru este cea plantara, adica in talpi. Asta pentru ca in talpi sunt proiectate cele mai multe terminatii nervoase corepondente organelor interne. De aceea, talpile mai sunt numite si radacinile corpului nostru.
Principiul acestei terapii este foarte simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe are o disfunctie sau este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona reflexa a acestuia se depun toxine resimtite in timpul masajului ca niste „grauncioare” care nu sunt altcceva decat acid uric.  Prin preso-masajul aplicat acestor zone, se stimulează terminaţiile nervoase din talpi, acestea  trimit impulsuri catre sistemul nervos care trimite la randul lui informatia catre organe si le stimuleaza functiile.

Reflexoterapie. Contraindicatii:

Nu este recomandat sa apeleze la reflexoterapie: femeile insarcinate, persoanele cu hemoragii, rani la talpa piciorului, varice, cancer. Recomandam ca, pe toata durata tratamentului, sa renuntam pe cat posibil la tutun si alcool.
Aceasta terapie da rezulate sigure si de durata daca o combinam cu orice fel de miscare si un regim alimentar echilibrat.

Cum decurge procedura?

Pret si durata sedinte

La Centrul Salus te asteptam cu pachete avantajoase de reflexoterapie:

qode-np-item
25min
85 Lei
qode-np-item
50min
125 Lei
qode-np-item
5sed.
600 Lei
qode-np-item
10sed.
1000 Lei
error: Continutul este protejat !!