Remodelare Corporala

Remodelarea corporala. Ce este?

Remodelare corporala – cuprinde toate terapiile, tehnicile si tratamentele din care rezulta modificarea liniei corporale sau modelarea uneia sau mai multor zone ale corpului, prin topirea si eliminarea tesutului adipos. In sens restrans insa, in ceea ce priveste tehnicile de remodelare, cele mai uzual folosite in cadrul unui centru de remodelare se numara procedurile care cuprind toate aparatele de remodelare precum criolipoliza, cavitatie, radiofrecventa, vacuum, masaje anticelulitice, impachetari, programe de sport, sau planurile alimentare pentru slabit.

Servicii de remodelare corporala

Body Shaping System

Criolipoliza

Cavitatie

Radiofrecventa tripolara si bipolara

Impachetari pentru slabit

Vacuum cu Radiofrecventa tripolara

Intrebari si raspunsuri

Poti remodela corpul pe anumite zone, apeland doar la proceduri de remodelare corporala?

Remodelarea corporala te ajuta sa iti remodelezi anumite zone ale corpului. Aceasta veste foarte buna este valabila in conditiile unei  aplicari si combinari corecte a catorva tehnici de remodelare corporala.
Asadar, doamnelor si domnilor care vreti sa va remodelati corpul, ati auzit bine, remodelarea corporala  functioneaza daca este aplicata asa cum trebuie. Pentru ca tratamentul de remodelare sa fie un succes, va invitam cu drag la centrul nostru, unde specialistii nostri sunt pregatiti si trainuiti sa elimine obstacolele pe care le intampinati in vederea topirii depozitelor de grasime.

Cat de eficiente sunt tratamentele de remodelare corporale?

Referitor la acest aspect, eficienta remodelarii depinde foarte mult de structura tesutului fiecarui individ si de stilul de viata pe care acesta il are. Parerile sunt si vor fi intotdeauna impartite, insa un lucru este cert: daca remodelarea face parte dintr-un program complex de slabire, unde se tine cont de un plan alimentar adecvat, unde tratamentele se combina corect, rezultatele nu vor intarzia sa apara.

error: Continutul este protejat !!