Vacuum cu radiofrecventa

Vacuum cu Radiofrecventa tripolara

Aceasta procedura anticelulitica cu radiofrecventa trateaza cu succes celulita deoarece este printre putinele terapii corporale care se adreseaza categoric tesutului gras fara a exercita presiuni pe musculatura.
Vacuumul cu radiofrecventa tripolara foloseste un dispozitiv in forma de palnie pe a carei margine sunt prevazuti polii radiofrecventei. Vacuumul exercita o presiune negativa, adica absoarbe in interiorul palniei tesutul ceea ce inseamna ca desprinde partea grasa de partea musculara, obligand peretii celulelor grase sa se sparga. Radiofrecventa tripolara venita la pachet, incalzeste din interior grasimea, o topeste astfel ca atunci cand se produce acea “sugere” de tesut de catre vacuum, sa poata fi imprastiata uniform. Nodulii celulitici sunt astfel, dizolvati, remodelarea tesutului observandu-se chiar dupa prima sedinta.

Pret si durata sedinte

Sedintele de vacuum si radiofrecventa tripolara se calculeaza in urma analizei corporale pe care o face fiecare client inainte de inceperea oricarei proceduri. Atunci vedem in ce stadiu este celulita, cat de flasc este tesutul si mai ales cat este de sensibil. Intensitatea cu care se lucreaza se stabileste de catre terapeut, in functie de suportabilitatea tesutului dar si a clientului. Ca si durata, vacuumul cu radiofrecventa se face in sedinte de cate 15-20 minute /zona.

Costul unei sedinte pleaca de la 75 de lei Minim 15 minute

Pentru un rezultat maxim, se recomanda sa se efectueze in plus si cate o sedinta de drenaj limfatic o data la 3-4 sedinte de radiofrecventa. In timpul sedintei se poate aplica si un ser foarte concentrat pentru fermitate, in functie de necesitate.

Intrebari si raspunsuri

Cui se adreseaza radiofrecventa tripolara cu vacum?

Radiofrecventa tripolara cu vaaccum se adreseaza in special persoanelor care vor sa slabeasca si sa se remodeleze zonal.

De asemenea, este recomandata persoanelor care urmeaza un regim de slabire radical si au pielea lasata, persoanelor afectate de celulita sau celor care au vergeturi si vor sa le estompeze. Radiofrecventa este ideala pentru persoanele cu piele flasca, pentru femeile care tocmai au nascut si au abdomenul plin de vergeturi si este ideala, de asemenea, pentru persoanele cu sani lasati, piele flasca in zona coatelor si a genunchilor.

Ce se intampla in timpul terapiei cu radiofrecventa tripolara si vaccum?

Tratamentul cu Vacuum si Rdiofrecventa tripolara nu numai ca va oferi elasticitatea pielii in timp dar si luminozitatea mult dorita. Va elimina in primul rand din centimetri de grasime, deci veti slabi! Terapeutii nostri spun ca vacuumul este o terapie usor dureroasa la inceputul tratamentului, din cauza faptului ca reuseste sa ajunga pana la tesuturile subcutanate, dar merita, deoarece intensifica drenajul limfatic si circulatia periferica, actiuni ce vor contribui la eliberarea grasimii in circulatie ca mai apoi sa fie trimise spre eliminare. Aceasta eliminare a grasimii se face prin metabolizare in energie, prin urina si prin transpiratie. Explicat mai clar, terapia cu vacuum si radiofrecventa disloca prin absorbţie particulele de grasime şi le lichefiaza, le topeste. Datorita faptului ca exercita acea presiune care “suge” tesutul, sistemul limfatic este activat astfel ca toxinele vor fi eliminate si ele. Prin faptul ca imbunatateste circulatia locala, suprafata pielii este refacuta si capata un aspect de revitalizare. Datorita caldurii emanate de radiofrecventa, sinteza de colagen si elastina sunt stimulate ceea ce conduce la o tonifiere vizibila a pielii lasate, la o estompare chiar si a vergeturilor, ajungandu-se, ca dupa o sedinta sa se dea pana la 1- 2 cm din circumferinta.

Cum decurge o sedinta?

Aceasta procedura este extrem de relaxanta si nu se intampla nimic incomod de-a lungul sedintei. Terapeutul masoara zona inainte de tratament, dupa care aplica crema adecvata nevoilor pielii si apoi se plimba cu aparatul pe zona afectata.

Se simte cald si atat, niciun disconfort. Daca ati ales un tratament corporal de radiofrecventa, veti experimenta o senzatie de caldura placuta in profunzimea tesuturilor, senzatie care va dura si dupa incheierea sesiunii. Tonifierea zonei tratate va fi vizibila in cateva sedinte, la fel si contractia straturilor adipoase. Clientii care au apelat la aceasta procedura au descris-o ca pe o senzatie asemanatoare cu stransoarea pe care o simti atunci cand porti ceva mulat.

Care sunt beneficiile radiofrecventei?

Datorita faptului ca produce acea caldura in interiorul tesutului, radiofrecventa tripolara topeste grasimea din profunzime, lasand tesutul neted si intins, scapandu-l de aspectul de coaja de portocala. Caldura produsa in tesut stimuleaza productia de colagen si elastina astfel incat pielea devine mult mai ferma, mai plina de viata, scapand de aspectul flasc.

Radiofrecventa este solutia ideala pentru femeile care au nascut, au ramas cu vergeturi si piele inestetica. Tratamentul remodeleaza corpul si il subtiaza prin topirea grasimilor, uniformizeaza aspectul pielii, reduce celulita si previne aparitia unor vergeturi noi.

error: Continutul este protejat !!