Radiofrecventa Barbati

In ultimii ani suntem intr-o continua cautare si preocupare in ceea ce priveste tesutul gras. Ne dorim sa avem cat mai putina grasime sau chiar deloc. Specialistii centrului Salus iti vin in intampinare cu un tratament care face furori in randul barbatilor ce vor sa-si modeleze anumite segmente corporale cum ar fi piept, abdomen, coapse. Acesta consta intr-o procedura numita RADIOFRECVENTA. Drept vorbind, acum mai mult decat niciodata nu este greu ca aspectul tau fizic sa devina mai placut si mai atragator.

De ce radiofrecventa?

Daca tu crezi ca nu arati bine si ca ai nevoie de putin ajutor in ceea ce priveste surplusul de grasime, atunci este usor sa imbunatatesti modul in care arati cu ajutorul tratamentelor corporale de slabire pentru barbati. Aceasta procedura pune accentul pe frecvente radio care produc termoterapie zonala, adica incalzesc tesutul. Este o procedura complet non-invaziva care garanteaza imbunatatirea conturului corpului prin redistribuirea grasimii topite care da aspect de netezire, strangere si tonifiere a pielii. Este o procedură rapida care are rezultate de lunga durata si nu necesita nicio interventie chirurgicala. Radiofrecventa este destul de des alegerea preferata pentru multi barbati; in special pentru cei care au o viata foarte ocupata, devenind astfel sedentari din cauza lipsei de timp.
Acest tratament non-invaziv este ideal pentru modelarea corpului, tonifierea pielii si reducerea grasimii din anumite zone ale corpului. Radiofrecventa este o procedura sigura de topire a grasimii corporale, de reducere in centimetri a tesutului si pentru a da tesutului un aspect mai definit si mai sculptat.
Tatamentul cu radiofrecventa poate fi folosit pe mai multe segmente corporale, inclusiv pentru a aplatiza pieptul si abdomenul, pentru a ajuta la ridicarea si tonusul feselor, dar si pentru a scapa de coapsele groase care se ating intre ele.

Recomandarile specialistilor Salus

Recomandarile pentru acest tratament se fac in urma ANALIZEI CORPORALE din cadrul sedintei de CONSULTANTA cu unul dintre specialistii in remodelare corporala. O sedinta de radiofrecventa poate dura de la 15 minute pana la 60-75 de minute, in functie de zonele pe care trebuie sa le lucram si in functie de marimea lor. In urma efectuarii sedintei de radiofrecventa pentru barbati se permite reluarea imediata a activitatilor de zi cu zi, dupa cum este necesar. Fiecare sedinta va fi efectuata la intervale de 2-3 zile, in cure de 12- 16 sedinte.

Daca esti barbat si te-ai saturat sa te tot lupti cu grasimea din anumite zone ale corpului, nu mai ezita si suna-ne! Garantam ca vom alege impreuna cele mai bune tratamente de slabire pentru tine, care ti se potrivesc cel mai bine.

error: Continutul este protejat !!